Giriş ekranında görsellere eklemişler ama ürün açılmıyordu,o yüzden sormak istedimNe alaka aospıjdpjıdsa
Giriş ekranında görsellere eklemişler ama ürün açılmıyordu,o yüzden sormak istedimNe alaka aospıjdpjıdsa
Saat 2 oldu bakalım. Acaba kaçta yayınlanacak video?Bekliyoruzzz.
hocam onu yapmaya kalkarsanız stok bile bitebilir yaHocam çok soru sordum biliyorum ama Özelleştirme falan yapabiliyor muyuz? İşlemciye, SSD, PSU falan?
Hocam saat 2 buçuk ne zaman yayınlanır sence?hocam onu yapmaya kalkarsanız stok bile bitebilir ya
4 te yayınlanır 5 gibi satışa sunulur diye düşünüyorumBekliyoruzzz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saat 2 oldu bakalım. Acaba kaçta yayınlanacak video?
rtx 3070 i5 12400f 13k ise öyle olur abiBu arada sisteme " " böyle bakma olasılığınız yüksek.
O paraya varsa 2-3 tane alayım ben.4 te yayınlanır 5 gibi satışa sunulur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
rtx 3070 i5 12400f 13k ise öyle olur abi
3 te yayınlansa efso olur benim için.4 te yayınlanır 5 gibi satışa sunulur diye düşünüyorum
sen böyle diyorsan 14k ya çıkarO paraya varsa 2-3 tane alayım ben.
Öyleyse 3060 12100f 9999 TLBu arada sisteme " " böyle bakma olasılığınız yüksek.
dünkünün dengi gelir mi ki gelirse anca o şekilde bakarımBu arada sisteme " " böyle bakma olasılığınız yüksek.
da imzalı sistemler dünkünden iyi fiyata sahip olurlar hocamdünkünün dengi gelir ki ki gelirse anca o şekilde bakarım