Neler Yeni

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
a950 pro kullandınız mı peki hocam. Kasaları tıpatıp aynı çünkü. Malzeme farkı var mı acaba
Kullanmadım fakat ikisi arasındaki tek fark birinde Rampage diğerinde ise Dareu yazması, Dongle bile birebir aynı. Hangisi ucuzsa onu tercih edebilirsin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kullanmadım fakat ikisi arasındaki tek fark birinde Rampage diğerinde ise Dareu yazması, Dongle bile birebir aynı. Hangisi ucuzsa onu tercih edebilirsin.
Malzeme kalitesinde fark olsa ağırlığa yansırdı zaten.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
İsim
Ömür
Benim 150tl ye aldığım performax xotran ile bakıştık

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
Stok skatezleri çok kötü ayrıca kasası aşırı ucuz hissettiriyor. 2k bir de indirimli fiyatı sanırım kesinlikle tercih etmem. Rampage'in şimdiye kadar ki ürünleri o kadar kötüydü ki insan ister istemez önyargıya düşüyor. Optical switch ve 52833 gayet iyi ama ms latencyler ne durumda acaba. Şahsen bu paraya kumar oynamayın gidin hazır indirimdeyken AJ159 Pro ve apex alın. Düz AJ159 Modeli bile çok daha iyi bu üründen. Yurtiçinde de 2400 Bandına VXE MAD R varken tercih edilmemesi gereken bir ürün olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

''VXE MAD R Entered the chat''

Neresi apexten daha iyi? :D

Pro modelinden bile iyi değil bu mouse.

Glorious zaten gülünecek bir malzeme kalitesine sahip hocam çok doğru bir karşılaştırma olmamış sanki.

Focus pro 30k ve PAW3950 var daha yüksek. Fakat artık 3395 altı mouseları çok düşük bütçe dışında tercih etmiyor kimse zaten.
forumun en cahil adamısın

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
Benim 150tl ye aldığım performax xotran ile bakıştık

Böyle bir mouse yok ciddiyim taş gibi mouse fiyatına göre. Sadece kabloda tutukluluk yapıyor o yüzden değişicem yoksa garantisi duruyor gidip garantisini kullanabilirim. Bende sizdenim yani :D.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
Bugün elime ulaştı. Birkaç saattir kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli. Hem çok hafif hem de çok zarif. Farklı tip mouse'dan geçiş yaptığım için biraz alışmam gerek, rekabetçi oyunlarda mouse değiştirmek zoruluyor. Aklımda soru işareti kalan tek şey batarya performansı, onu da önümüzdeki günlerde deneyimleyeceğim. Alacak olanlar kesinlikle kutudan çıkan kauçukları yapıştırsınlar, kullanım zevkini gerçekten arttırıyor.

Şuan ki düşüncelerin neler paylaşabilirsen iyi olur. Deneyimini merak ettim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Şuan ki düşüncelerin neler paylaşabilirsen iyi olur. Deneyimini merak ettim.
Batarya gayet iyi. Perşembe şarja takmıştım, şu an %75'in üzerinde. Boyutuna biraz alıştım, uzun süre büyük mouse kullandığım için geçiş biraz zorladı. Tek eleştirim malzeme kalitesi, daha iyi olabilirdi. Yan tuşların altındaki bölgeye hafif bir baskı uygulandığı zaman çok hafif bir gıcırtı sesi geliyor, şu an için bir problem değil ama uzun vadede ne olur bilemem.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
Batarya gayet iyi. Perşembe şarja takmıştım, şu an %75'in üzerinde. Boyutuna biraz alıştım, uzun süre büyük mouse kullandığım için geçiş biraz zorladı. Tek eleştirim malzeme kalitesi, daha iyi olabilirdi. Yan tuşların altındaki bölgeye hafif bir baskı uygulandığı zaman çok hafif bir gıcırtı sesi geliyor, şu an için bir problem değil ama uzun vadede ne olur bilemem.

Tamamdır sağolun, bugün sipariş ettim. Geldiğinde bakıcam nasılmış.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
Stok skatezleri çok kötü ayrıca kasası aşırı ucuz hissettiriyor. 2k bir de indirimli fiyatı sanırım kesinlikle tercih etmem. Rampage'in şimdiye kadar ki ürünleri o kadar kötüydü ki insan ister istemez önyargıya düşüyor. Optical switch ve 52833 gayet iyi ama ms latencyler ne durumda acaba. Şahsen bu paraya kumar oynamayın gidin hazır indirimdeyken AJ159 Pro ve apex alın. Düz AJ159 Modeli bile çok daha iyi bu üründen. Yurtiçinde de 2400 Bandına VXE MAD R varken tercih edilmemesi gereken bir ürün olmuş.

''VXE MAD R Entered the chat''

Neresi apexten daha iyi? :D

Pro modelinden bile iyi değil bu mouse.

Glorious zaten gülünecek bir malzeme kalitesine sahip hocam çok doğru bir karşılaştırma olmamış sanki.

Focus pro 30k ve PAW3950 var daha yüksek. Fakat artık 3395 altı mouseları çok düşük bütçe dışında tercih etmiyor kimse zaten.

Sizinle baya önceden bir konuşmamız olmuştu bilgisayar toplamaya çalışırken yardımcı olmuştunuz. O zamandan tanıyorum ikinci el parçalar vs. önermiştiniz almamıştım fakat teşekkür ederim yinede, Zenith Pro'yu bugün sipariş ettim fakat bilemiyorum malzeme kalitesi vs. güzel mouse gibi ve yazdıklarınızı okudum 1600TL gibi bir fiyata aldım indirimdeyken fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Geldiğinde göz atıcam mouse'a memnun ediceğini düşünüyorum fakat sizce değer mi aklımda F1 Pro'da vardı halen var bütçeyi arttırıp almakta fayda var mı? Sipariş bugün verildi dediğim gibi iade edebilirim.

Top Bottom