Neler Yeni

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali Mert Okuducu
Konuya girince a950 proyla bi bakıştık

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Konu bu değil, aynı ürün ikisi o zaman övmüş. Şu an aynı ürün ama gidip içine grip tape doldurmuşlar iyi görünsün diye yazıyor. O zaman neden övüyordu onda da aynı grip tapeler çıkıyor?
Sadece marka takıntılığı, mesela Gamepower PSU lara hiç kimse yaklaşmazdı, C4 bombası derlerdi ama Abdullah onun detayına girmişti ve insanları rahatlattı. Yâni her markanın iyi ve kötü yanları var. Fazla önyargılı olmamak gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Tam mouse aradığım döneme denk geldi, şu anda Asus Rog Gladius 2 Core kullanıyorum, scroll ve sol tık ömrünün sonuna yaklaştı artık. Daha önceki Rampage ürünlerden memnun kalmadım fakat bu yeni Premium serisi ilgimi çekti. Abdullah'a güvenim tam, ne yalan söyleyeyim ürün de dolu dolu duruyor, gelince göreceğiz artık.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun, dostum eline ulaştığı zaman güzel bir inceleme konusu açarsan bekleriz...

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Eren n
Kullananlara sormak daha mantıklı olacaktır. Şuan temu fiyatını baz alırsak rakipleri yok denilebilir. 1200 1300 TL'ye AJ159 Apex veya Pro alınabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç güne elime ulaşır ben de Pro modelini aldım özelden detaylarını atarım dilersen.
Hocam konudan bağımsız ben bu ajazz 159 prouyu aldım ama paketi açmadım rouyan switch kötü dedikleri için sahibindene ilan koydum zararına hiç soran yok iade etsem gümrük ücretini alabilir miyim

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali Mert Okuducu
Dareu a950 pro vs ZENİTH PRO

Ekler

• FYIQPsRXkAEy2Vo.jpg
    FYIQPsRXkAEy2Vo.jpg
    86.7 KB · Hit: 67

tire20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mustafa Tire
furylevel z1 e göre nasıldır?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Bugün elime ulaştı. Birkaç saattir kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli. Hem çok hafif hem de çok zarif. Farklı tip mouse'dan geçiş yaptığım için biraz alışmam gerek, rekabetçi oyunlarda mouse değiştirmek zoruluyor. Aklımda soru işareti kalan tek şey batarya performansı, onu da önümüzdeki günlerde deneyimleyeceğim. Alacak olanlar kesinlikle kutudan çıkan kauçukları yapıştırsınlar, kullanım zevkini gerçekten arttırıyor.

Gurkanpiro

80+ Gold
Bugün elime ulaştı. Birkaç saattir kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli. Hem çok hafif hem de çok zarif. Farklı tip mouse'dan geçiş yaptığım için biraz alışmam gerek, rekabetçi oyunlarda biraz zorluyor. Aklımda soru işareti kalan tek şey batarya performansı, onu da önümüzdeki günlerde deneyimleyeceğim. Alacak olanlar kesinlikle kutudan çıkan kauçukları yapıştırsınlar, kullanım zevkini gerçekten arttırıyor.

su malzeme yapısı urkutuyor ınsanı

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali Mert Okuducu
Almadan önce arkadaşın AJ159'unu test ettim. İnan hiçbir farkları yok.
a950 pro kullandınız mı peki hocam. Kasaları tıpatıp aynı çünkü. Malzeme farkı var mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom