Sadece marka takıntılığı, mesela Gamepower PSU lara hiç kimse yaklaşmazdı, C4 bombası derlerdi ama Abdullah onun detayına girmişti ve insanları rahatlattı. Yâni her markanın iyi ve kötü yanları var. Fazla önyargılı olmamak gerekKonu bu değil, aynı ürün ikisi o zaman övmüş. Şu an aynı ürün ama gidip içine grip tape doldurmuşlar iyi görünsün diye yazıyor. O zaman neden övüyordu onda da aynı grip tapeler çıkıyor?
Hayırlı olsun, dostum eline ulaştığı zaman güzel bir inceleme konusu açarsan bekleriz...Tam mouse aradığım döneme denk geldi, şu anda Asus Rog Gladius 2 Core kullanıyorum, scroll ve sol tık ömrünün sonuna yaklaştı artık. Daha önceki Rampage ürünlerden memnun kalmadım fakat bu yeni Premium serisi ilgimi çekti. Abdullah'a güvenim tam, ne yalan söyleyeyim ürün de dolu dolu duruyor, gelince göreceğiz artık.
Alıntıyı görüntüle
Hocam konudan bağımsız ben bu ajazz 159 prouyu aldım ama paketi açmadım rouyan switch kötü dedikleri için sahibindene ilan koydum zararına hiç soran yok iade etsem gümrük ücretini alabilir miyimKullananlara sormak daha mantıklı olacaktır. Şuan temu fiyatını baz alırsak rakipleri yok denilebilir. 1200 1300 TL'ye AJ159 Apex veya Pro alınabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birkaç güne elime ulaşır ben de Pro modelini aldım özelden detaylarını atarım dilersen.
aldınmıİhtiyar ben Aj159 Apex kullanıcam.
su malzeme yapısı urkutuyor ınsanıBugün elime ulaştı. Birkaç saattir kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli. Hem çok hafif hem de çok zarif. Farklı tip mouse'dan geçiş yaptığım için biraz alışmam gerek, rekabetçi oyunlarda biraz zorluyor. Aklımda soru işareti kalan tek şey batarya performansı, onu da önümüzdeki günlerde deneyimleyeceğim. Alacak olanlar kesinlikle kutudan çıkan kauçukları yapıştırsınlar, kullanım zevkini gerçekten arttırıyor.
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
a950 pro kullandınız mı peki hocam. Kasaları tıpatıp aynı çünkü. Malzeme farkı var mı acabaAlmadan önce arkadaşın AJ159'unu test ettim. İnan hiçbir farkları yok.