Ergen şakalarını git başkasına yap, burada adam akıllı bir konuyu konuşuyoruz yaptığın şey hiç hoş değil.şaka sadece kasma
Ergen şakalarını git başkasına yap, burada adam akıllı bir konuyu konuşuyoruz yaptığın şey hiç hoş değil.şaka sadece kasma
evet4k yazılmamış ama 4k dimi bu ?
bende var zaten güzel fareGüzel fiyat
steel series rival 650 wirelles yerine alınır mı?Alınabilir fiyat uygun.
incelemesi için @Kyuma teşekkürler.Rampage ZENITH PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Rampage ZENITH PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile ZENITH PRO BEYAZ ITOPYA'dawww.itopya.com
İnceleme - 🔥İNCELEME RAMPAGE ZENİTH PRO🔥
Evet arkadaşlar abdullah abinin videosundan sonra herkesin kafası bulandı yalan yok bu paraya bu mouse nasıl falan , Evet gerçekten iyiymiş abdullah abi profesyonel olarak tanıtmış ve anlatmış olsada bugün ben kullanıcı gözüyle ürünü inceleyeceğim. Ürünü medimarktan 1899tl'ye satın aldım...forum.donanimarsivi.com
alınır gibi ben memnunum çoğu kişi memnunsteel series rival 650 wirelles yerine alınır mı?
sen ajazz almadınmı ?Şu ürünü 1499 yapsalar kapış kapış satılır.
1400'e düşse neymiş ya bu deyip elimde Aj159 Apex olmasına rağmen 1 tane çekerim yalan yok.Şu ürünü 1499 yapsalar kapış kapış satılır.
fare bence gayet güzel en büyük farkı garanti1400'e düşse neymiş ya bu deyip elimde Aj159 Apex olmasına rağmen 1 tane çekerim yalan yok.
Ürün garantisi kimdefare bence gayet güzel en büyük farkı garanti