GökdenizS
80+
3950 sensör ile 3395 arasındaki farkı anlaman imkansizSensör ve Hz değeri olarak Apex daha iyi.
3950 sensör ile 3395 arasındaki farkı anlaman imkansizSensör ve Hz değeri olarak Apex daha iyi.
Sensörü kaldırıyorsa çip farkını da anlaman zor arkadaş yazdı diye yazdım.3950 sensör ile 3395 arasındaki farkı anlaman imkansiz
Apex bundan iyi bu proyla aynı sensöre sahip. Ben elimdeki apexi sattım yedek mouse olarak pro tutuyorum elimde. İlginç bir şekilde pro apexten daha kaliteli geldi bana skatez ve malzeme olarak. Mavi apexi sattım siyah proda yedek.Apex i bedavadan almışık gerçekten.
Bana kalitesiz gelmedi ancak bi tık küçük geldi elime.Apex bundan iyi bu proyla aynı sensöre sahip. Ben elimdeki apexi sattım yedek mouse olarak pro tutuyorum elimde. İlginç bir şekilde pro apexten daha kaliteli geldi bana skatez ve malzeme olarak. Mavi apexi sattım siyah proda yedek.
Sensör ne var bunda bilen var mı?Alınabilir fiyat uygun.
incelemesi için @Kyuma teşekkürler.Rampage ZENITH PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Rampage ZENITH PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile ZENITH PRO BEYAZ ITOPYA'dawww.itopya.com
İnceleme - 🔥İNCELEME RAMPAGE ZENİTH PRO🔥
Evet arkadaşlar abdullah abinin videosundan sonra herkesin kafası bulandı yalan yok bu paraya bu mouse nasıl falan , Evet gerçekten iyiymiş abdullah abi profesyonel olarak tanıtmış ve anlatmış olsada bugün ben kullanıcı gözüyle ürünü inceleyeceğim. Ürünü medimarktan 1899tl'ye satın aldım...forum.donanimarsivi.com
ne itopia mış be 1000tl zama gelmiş 2 güneAlınabilir fiyat uygun.
incelemesi için @Kyuma teşekkürler.Rampage ZENITH PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Rampage ZENITH PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile ZENITH PRO BEYAZ ITOPYA'dawww.itopya.com
İnceleme - 🔥İNCELEME RAMPAGE ZENİTH PRO🔥
Evet arkadaşlar abdullah abinin videosundan sonra herkesin kafası bulandı yalan yok bu paraya bu mouse nasıl falan , Evet gerçekten iyiymiş abdullah abi profesyonel olarak tanıtmış ve anlatmış olsada bugün ben kullanıcı gözüyle ürünü inceleyeceğim. Ürünü medimarktan 1899tl'ye satın aldım...forum.donanimarsivi.com
sepette fiyatı farklı ama yine de zam gelmiş 1899 TL olmuşne itopia mış be 1000tl zama gelmiş 2 güne
Garantili almak isteyen ve 8000Hz'e ihtiyacı olmayan bunu alsın Apex güzel olsa da garantisiz olması sakat ben 800'e aldığım için her türlü Apex alırdım 800 TL olsa.sarı siteden apex almak daha mantıklı her türlü
3395Sensör ne var bunda bilen var mı?