rado2373
80+
Daha toplamadi hafta içi yolluycak bayram gelmedenParam 14k max Yine pc hocasının topladığı rx 6650xt li sistem var 13.800TL 'ye onu alırsam naısl olur sence
Daha toplamadi hafta içi yolluycak bayram gelmedenParam 14k max Yine pc hocasının topladığı rx 6650xt li sistem var 13.800TL 'ye onu alırsam naısl olur sence
Yok PCH Antumbra'dan bahsediyorum peki sence hafta içi toplayacağı sistem daha iyi olurmu bundan? Olursa fiyatı çok aşarmı 14k'yıDaha toplamadi hafta içi yolluycak bayram gelmeden
aldıgın sistemin ismi neydi15.000 e 3060ti 12400f alan ben
Ben bakana kadar bitmişteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
stokta var gözüküyor hocam şuan
Sisteme direk 5600 koysalar olurmuş varya tadından yenmezdi1 2 K daha koyup ryzen 5600 alınırsa rakipsiz olur
Alsaymış kardeşim hayat bu kimseyi beklemez indirimi takip edicek zamanında alıcakBende gigabyte alıcaktim ama işlemci bitmiş sana hayırlı olsun
İhtiyacı olan biri alicakti belki ama alamadı
Rx 6650 de lazım tadından yenmemesi için zdowşşpxwşBen bakana kadar bitmiş
Sisteme direk 5600 koysalar olurmuş varya tadından yenmezdi
şuan stok var alıcaksanBende gigabyte alıcaktim ama işlemci bitmiş sana hayırlı olsun
İhtiyacı olan biri alicakti belki ama alamadı
Kararsızım ya Abdullah abinin toplicagi pc de var onu da merak ediyorum bunun işlemci de pek iyi değil 5600 e geçmek de çok pahalı kararsız kaldımşuan stok var alıcaksan
ben de bekliyorum hayırlısı neyse o olsun geçe haftakını kacırdım buna da pek yatmadı kafamKararsızım ya Abdullah abinin toplicagi pc de var onu da merak ediyorum bunun işlemci de pek iyi değil 5600 e geçmek de çok pahalı kararsız kaldım
Abdullah abim en iyisini bulur bizim için inşallah içimiz rahat o yüzdenben de bekliyorum hayırlısı neyse o olsun geçe haftakını kacırdım buna da pek yatmadı kafam
işin sonunda tabii ki olan o. ama bu düşünce saçma. fiyatlar artsın diye mi maaş artıyor. rezilliğe gel, kabullenilmişliğe gel..Evet sen ben ödeyeceğiz şaka değil bu arada.
Bu "paranın gerçeği" senin kişisel düşüncenin önemi yok ekonomi/enflasyonun belirli normları vardır ona göre çalışır.işin sonunda tabii ki olan o. ama bu düşünce saçma. fiyatlar artsın diye mi maaş artıyor. rezilliğe gel, kabullenilmişliğe gel..