Sen Çıkartta F/P Bilgisayar AlalımBu mu Dünya’nın en f/p sistemi yani şimdi![]()
Hocam kullanacaksan hiç kaçırma zaten, bu giyata Bundan daha yüksek fps alman imkansız, kesinlikle yapışKafam çok karıştı yaamd hataları diyor birisi birisi diyor site iyi değil ne yapsam yardım edin.
15kya Modart sistem satan varsa alınır. Hayal kırıklmorart pirim yaptı![]()
Hocam kart girmekle uğraşmak yerine havale seçsem daha mantıklı mı olur? Sorun yaşamam değil mi?5600 farkı
Sonunda. TeşekkürlerAl satta Nvidia kart hızlı gidiyor diye dünya'nın en F/P sistemine burada mevzu çıkartan al satçı üyeler tümünüz bugün banlanacak. Ve tüm etkinliklerden de çıkartıcam.
dünyanın en fp sistemiAl satta Nvidia kart hızlı gidiyor diye dünya'nın en F/P sistemine burada mevzu çıkartan al satçı üyeler tümünüz bugün banlanacak. Ve tüm etkinliklerden de çıkartıcam.
Sözüm meclisten dışarı piyasada s alak adam olacak ki akıllıların farkı belli olsun.Gerçekten çok cahil arkadaşlar var İ3 12100F ve 3050 sistem 11bin TL fp diyorsunuz ama bu mükemmel 5600 rx6700 sisteme mükemmel demek yerine olmamış diyorsunuz 3050 kullanmaya devam edin ilerde 30 fps gta oynarsınız
Hocam dün RX 6600 ve Ryzen 5 5500 'e 12K verdim , keşke bekleseydim. Neyse stok hemen biter zaten , çokta moralimi bozmayayım. Sizce riske atıp iptal edeyim mi?rx 6600 / ryzen 5 5500 parasına rx6700 ve r5 5600 alıyosunuz neyini beğemediniz anlamadım kasa da güzel psu da güzel