Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

1 adet 2020 tarihli uyarım var başlıktan ötürü foruma yeni katılmıştım teşekkürler şimdiden

Foruma ilk girdiğim zamanlar cahilce hatalar (Birden fazla konu gibi..) yapmıştım. Bakarsanız mutlu olurum.

Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.

Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.

Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
2020 tarihli 2 tane uyarım var, bakabilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden.

Yanlış kategori yüzünden uyarım var kaldırırsanız sevinirim.

5 tane falan da bende var, bi bakın silebileceğiniz şeylerse silin.

Merhabalar foruma ilk girdiğim zaman kurallara pek hakim değildim uyarı aldım birkaç konuda affedilir ise sevinirim

Benim uyarılarıma da bakarmisiniz ?

Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.

Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.

Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Hocam vukuatım çok ama silinmeye uygun uyarım varsa silerseniz çok sevinirim çıkardığım sorunlar için tekrar özür dilerim 2022 de daha dikkatli olacağım.

adidas arkadaşımızın banı kalksın artık. grubun eğlence kaynağı idi. hem ekonomimiz iyi ki.
Bayern'den selamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,806
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri