Nereden bakılıyor kaç uyarımız olduguna1 tane uyarım var zaten ondan da kurtulurum umarım bakabilir misiniz lütfen.
Teşekkürler mutlu yıllar
kusura bakma sadece bir tane var 2020 yılında kalmaBaşlıkta ve konuda özellikle "2020 tarihli" olarak belirtmeme rağmen 2021 yılında açılmış profiller başvuruyor, lütfen konuyu TAM olarak okuyalım.
Bir tane Uyarım var bakarsanız sevinirim.Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.
Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Nereden bakılıyor kaç uyarımız olduguna
2020Benimde bir tane uygunsuz başlık uyarım var.
Tabi 23 hakkım daha var ayrı mesele ama hesabın temiz olması içimi rahatlatır
Bir tane Uyarım var bakarsanız sevinirim.
Herkese iyi Yıllar
Uyarı var mı yok mu nereden bakıcaz gençler, bulamadım.