İşte pc bilmem ama blitzde kranvagen çöpKnk bu blitz değil pc versiyonu
Pc versiyonunda normal şarjörlü bir tank t57 heavy gibi taret zırhı da var taret de eğiliyor daha ne olsunİşte pc bilmem ama blitzde kranvagen çöp
Blitzde oto relader o yüzden dpm'i çok düşük. Dpm çöp, hareketlilik çöp, zırh taret harici çöp, taret zırhı güzel ama leopard gibi isabetli tanklar kupulasından rahat deliyor.Pc versiyonunda normal şarjörlü bir tank t57 heavy gibi
Bilgisayar geç ya bilgisayarda cillop gibi tank bilgisayar videosu:Blitzde oto relader o yüzden dpm'i çok düşük. Dpm çöp, hareketlilik çöp, zırh taret harici çöp, taret zırhı güzel ama leopard gibi isabetli tanklar kupulasından rahat deliyor.
Hocam eski pc kaldırmıyordu yenisi de 2 haftadır teknik servis peşinde koşturuyor en yakın zamanda indireceğim ama temelli geçer miyim bilmiyorum çok emek var bu hesaptaBilgisayar geç ya bilgisayarda cillop gibi tank bilgisayar videosu:
Hocam wallpaper önemsiz ben direk siyah arkaplan kullanıyorum öneririm ilk başta garip geliyor ama sonra Alşıyorsunuz.Merhabalar ben duvar kağıdı bulmakda zorluk çekiyorum eminim benim gibi olanlar vardır bu konuyu açmamın sebebi isteyenler elindeki duvar kağıtlarını atar beğenenler olursa indirip kullanabilir.
Ben kendiminkileri koyuyorum.
Arkadaşlar paylaşırken masaüstünüzün ss ini almak yerine , normal sadece resim olan fotoğrafı atarsanız çok daha güzel olur başkası beğenip kullanmak istediğinde masaüstünüzdeki kısayollar nedeniyle kullanamayabilirler.