Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
TamamAnladım abi.
TamamAnladım abi.
Olalım yapın bizi ceza manyağı.Kurallar katı olsaydı eğer, bunu söyleyenler dahil forumun yarısı ceza manyağı olmuştu. Lafım meclisten dışarı![]()
30. cezanmıydı?Technopat'ta cümlenin sonuna nokta koymadım diye 1 aylık ban yemiştim![]()
Çok katı olmazsa olur aslındaTechnopat kadar sıkı olmasa da yazım kurallarına el atılmalı. Mağara adamları doluyor sonra, ne dediğini cidden anlamıyorum.
HatırlamıyorumOlalım yapın bizi ceza manyağı.![]()
![]()
![]()
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
30. cezanmıydı?
Herkesin ceza manyağı olacak kadar katı kurallar istemiyoruz en azından kurallar bir tık arttırılmalı diye düşünüyorumKurallar katı olsaydı eğer, bunu söyleyenler dahil forumun yarısı ceza manyağı olmuştu. Lafım meclisten dışarı![]()
Kategorilerin artmasıBu forum da en çok istediğiniz şey ne?
Bir tık üstü olsa 12 uyarı puanını rahat geçiyormuşsun hesapla oradan işte.Herkesin ceza manyağı olacak kadar katı kurallar istemiyoruz en azından kurallar bir tık arttırılmalı diye düşünüyorum
Güzel bir öneri. 'Biliom' yazmak nedir? Tamam, senden dilekçe kurallarına uygun bir mesaj yazmanı beklemiyorum ama bari anlaşılır yaz.Technopat kadar sıkı olmasa da yazım kurallarına el atılmalı. Mağara adamları doluyor sonra, ne dediğini cidden anlamıyorum.