Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Başvuruların birbirinden yanlış, sebep yazmamışsın, her başvurunda farklı nick yazmışsın.

Bu mesajıma kadar olan başvurularla ilgilenilmiştir.

Başvuruların birbirinden yanlış, sebep yazmamışsın, her başvurunda farklı nick yazmışsın.
tekrar Doğru düzgün Başvuru yapabilirmiyim? sorun yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nick Değiştirme Başvurusu
Yeni isim : Gazoz Reis
Nedeni: R3 3100 benim için saçma geldiği için ve Gazoz reisi sevdiğim için . Kendim beğenerek seçtim bu isimi.

Nick Değişme Başvurusu
Yeni İsim: İKE
Nedeni: normalde artık çoğu forumda nick olarak ike kullanıyorum ama üye olurken kabul etmedi ismimin İKE olarak değiştirilmesini talep ediyorum

bende nick imi ArdaQ olarak değiştirmek istiyorum şuanki nick im bana gereksiz uzun geliyor ve birazda anlamsız

Son düzenleme:
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
Nick : i9 11920Xs
Sebep :geleceğe dönük ve intel taraftarı olduğum için
Birde X ve s leri birleştirp yaratıcı olduğmu düşünüyorum.

Adımı King Of Arnor yapmak istiyorum
nedeni oyunlarda bu nicki kullanıyorum

ismimin AS A SKORZ olmasını istiyorum

nedeni: kulanıcı adının isim yerine geçiğini bilmiyordum

Spuntional olarak değiştirmek istiyorum heryerde bu nicke geçiş yaptım

nick imin "pudixsp" olarak değişmesini istiyorum. çünkü daha çok hosuma gidiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular