Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
hala geçerli ise 'emredalak' yapmak istiyorum. sebebi ise bu isimi önceden heryerde nick olarak kullanıyordım fakat şimdi güzel gelmemeye başladı. direk isim soyisim daha uygun

İsmimi MahmutEsmer olarak değiştirmek istiyorum nedeni rumuz yerine direk kendi ismimin gözükmesini istiyorum

İstediğim kullanıcı adı drep

adımı kullanmak istemiyorum

Yeni nick olarak "PesimistKafa" olmasını istiyorum. Yaparsanız memnun olurum. İyi günler

"SquWave" olarak değiştirmek istiyorum. Çünkü şuan ki nick de yazım hatası yapmışım. eymnertrn yapacakken eymnerten yapmışım.

un1x olarak nicki'mi değiştirmek istiyorum sebebi ise nick değişikliği :)

Nick Değişme Başvurusu
Yeni İsim: İKE
Nedeni: normalde artık çoğu forumda nick olarak ike kullanıyorum ama üye olurken kabul etmedi ismimin İKE olarak değiştirilmesini talep ediyorum
3 karakter olmaz.

vazgeçtim.....

Son düzenleme:
Yeni istediğim nick: haryn
çünkü artık çoğu platformda bunu kullanıyorum, harunceyl06 eski kullanıcı adlarımdan biri.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri