Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Nickimi 1-2 konu açıp çıkarım diye yapmıştım nedenini bende bilmiyorum gerçek nickim ahM3TTTTT sondaki t fark etmez :) değişirse iyi olur :)

Saçma olur, değiştiren zaten gözükmemesini istiyor.
Bu durum benim için biraz sıkıntı oluyor. Başka üyeler de aynı şeyi yaşayacaktır.
Her seferinde kişinin profiline gir + hakkında kısmını kontrol et vs.
En azından geçiş döneminde yeni isimlere alışılması için 1-2 ay boyunca görünebilir.

Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Nick'imi Fr4nk1e yapmak istiyorum.

Bende KereM istemiştim ama :D

Hocam ilerleyen zamanlarda imzaya link ekleme de gelirse gerçekten harika olabilir forum için hatta şu an bunun gelmesi bile yeterli aslında benim için.
Vardı zaten, GIF ekleme de vardı eskiden.
Fakat sayfa yüklemeleri yavaşlıyor ve sıkıntı olabiliyordu.
O yüzden o özellikleri kaldırdılar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,675
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy