İsmimi Uygâr olarak değiştirmek istiyorum. Nedeni ise de şuan kendi takma ismimi yapmıştım ve böyle iyi olmadığına kanaat getirdim. Şimdiden teşekkür ederimDostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Nick olarak kurmamıştım bunu id olarak kurmuştum nick olarak Xpertronic yapar mısınız ?Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
eğer direk ismi kullanamazsam "Tost Kayaoğlu" da olabilirBen İsmimi "Dost Kayaoğlu" yapmak istiyorum çünkü kendisini çok seviyorum mümkün müdür acaba ?
hatta direk tost kayaoğlu olsun daha iyi olurBen İsmimi "Dost Kayaoğlu" yapmak istiyorum çünkü kendisini çok seviyorum mümkün müdür acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer direk ismi kullanamazsam "Tost Kayaoğlu" da olabilir
Dolu.Klavyeye oturduğum için saçma bişey çıktı sonuna 's' koydum böyle kaldı. Adımı 'Saruhan' olarak değiştirmek isterdim
Reklam içeren nickler yasak.UzunKingYT koymak istiyorum çünkü her yerde bu adı kullanıyorum oyunlarda ve diğer sayfalarda
peki @DonanımFikir hocam buda reklam değil mi ?Reklam içeren nickler yasak.
bence böyle daha havalıForumun ilk günü açtığım @$ilent hesabının şifresini unutmuştum ve o sıralar şifre değişmeyle ilgili sıkıntı olduğundan 2-3 gün o hesaba giremedim bende ardından @$ilentX hesabını açtım ve bu hesapta çok aktif oldum eski hesaba da dönmedim, ama şuanki nickim @$ilentX yerine @$ilent nickini istiyorum, bir şey yapılamazmı ?
yes tost kaya oğlu oldum sağol @Mehmet Yılmazpeki @DonanımFikir hocam buda reklam değil mi ?
bence böyle daha havalı
''Yagami Light'' hep bunu yapmak istemiştim en sevdiğim anime karakteridirDostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
Alıntıyı görüntüle
Reklam değilki zatenpeki @DonanımFikir hocam buda reklam değil mi ?
bence böyle daha havalı
yes tost kaya oğlu oldum sağol @Mehmet Yılmaz