Bu durum benim için biraz sıkıntı oluyor. Başka üyeler de aynı şeyi yaşayacaktır.Saçma olur, değiştiren zaten gözükmemesini istiyor.
Nick'imi Fr4nk1e yapmak istiyorum.Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Tek seferlik nick değişim hakkını 1 karakter için kullanmak istediğine emin misin?Bende KereM istemiştim ama
Evet!Tek seferlik nick değişim hakkını 1 karakter için kullanmak istediğine emin misin?
Tahmin edebileceğin gibi dolmuş o nick çoktanEvet!
Vardı zaten, GIF ekleme de vardı eskiden.Hocam ilerleyen zamanlarda imzaya link ekleme de gelirse gerçekten harika olabilir forum için hatta şu an bunun gelmesi bile yeterli aslında benim için.
O zaman kalsınTahmin edebileceğin gibi dolmuş o nick çoktan