Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ayrıca konunun altında incelemenin kolay bitmesi açısından sadece nick değişim mesajları olsun lütfen.
ben nickimi Mr. Deniz olmasını istiyorum sebebi ise ben buraya sadece bir konu sormak için girmiştim ve baktım sardı bilgime bilgi kattı onun için değiştirmek isitiyorum şimdiden teşekür ederim

Tekrar ben
Sergio_el profosör olmasını isityorum
Sebep: ben asi biriyim ve x seri olmaktan sıkıldım ve "biz direnişiz değil mi "
"bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm. "

nickimi kakao ile değiştirin lütfen sebebi nick sarmadı 🙁

Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
nickimi DEMİRPENÇE yapmak istiyorum sebebi sadece soyadımı kullanmak istiyorum

nickimi RecepİvedikFanTR yapmak istiyorum sebebi yeni pp yaptım ve bu ppye joey adı yakışmaz

'ulaslan' yapmak istiyorum neden bilmiyorum sonuna sayı koyma gereksiniminde bulundum şimdide pişmanım

nickimi "kadiks" olmasını istiyorum.
arkadaslar arasında kullandıgım bir takma ad zaten ismim Kadir
değiştirme sebebim
bu nicki kurarken aklımda sadece 1 soru sorup bir daha da kullanmamak vardi ama forum içine girince insanlardan daha fazla bilgi öğrenip insanlara da kendi bilgim dahilinde yardım edebilecegimi ögrendim ayrıca suanki nickim biraz kötü
@Mehmet Yılmaz

Nickimi Karamurselee olarak değiştirmek istiyorum. Foruma sadece bir konu açmak için girmiştim ama forum beni kendine çekti günümün büyük bir kısmı burada geçiyor. Bu yüzden daha güzel bir nick olması açısından Karamurselee istiyorum.

Nickimi scaython ile değiştirin lütfen nedeni:
Normal isim koydum nick bile değil kötü görünüyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri