Bence belli bir rütbe üzerindekiler yararlanabilirSelamlar dostlar forum özel sistemi alabilmek için bi şart olacak mı yoksa tüm üyeler direkt yararlanabilecek mi?
belli bi mesaj sayısının üstündekiler için olur büyük ihtimalSelamlar dostlar forum özel sistemi alabilmek için bi şart olacak mı yoksa tüm üyeler direkt yararlanabilecek mi?
Sadece "80+ Bronze" ve üstündeki rütbelere sahip üyeler yararlanabilecek gibi geliyor bana.Selamlar dostlar forum özel sistemi alabilmek için bi şart olacak mı yoksa tüm üyeler direkt yararlanabilecek mi?
neden bronze olsun ? bronze olmak gayet kolay bence silver ya da gold ve üstüne özel olabilir.Sadece "80+ Bronze" rütbeye sahip üyeler yararlanabilecek gibi geliyor bana.
Ben de biliyorum hocam, sadece belirli bir aktiflik açısından söylemiştim. Dediğiniz gibi tarih ile alakalı da olabilir.neden bronze olsun ? bronze olmak gayet kolay bence silver ya da gold ve üstüne özel olabilir.
bununla beraber belirli bi tarihten itibaren kayıt olmak gerekiyor olabilir.
Almayacak çok kişi var, çoğunun sistemi var. Büyük ihtimal Bronze ve Bronze üstüne gelir.neden bronze olsun ? bronze olmak gayet kolay bence silver ya da gold ve üstüne özel olabilir.
bununla beraber belirli bi tarihten itibaren kayıt olmak gerekiyor olabilir.