Excator23cm
80+ Gold
ben forumun eskilerindenim hala 500üm
Bravo,Helal olsunHer gün tekrar tekrar açılan aynı konular ile ilgili rehber yapmak istedim içimden bu geldi
Öncelikle yeni bir konu açtınız ve cevap gelmedi ise konu başlığının üst kısmında "yükselt" seçeneği var, ona basarak konunuz üste çıkarılacak ve tekrar konu açmanıza gerek kalmayacaktır.
Sağ üst köşede bulunan "ara" kısmı ise süs olsun diye konulmamıştır, her gün
RTX 2060 vs rx 5600 xt
Dolar 6.95
Dolar 7 TL
Dolar 7.20
Dolar 7.27
Euro 8.30
Euro 8.28
Euro 8.20
Euro 8.60
Lisede manita/sevgili yapılır mı
Ortaokul da sevgili/manita yapılır mı
Üniversite de sevgili/manita yapılır mı
Forum da seviliyor muyum
Forum beni seviyor mu gibi saçma ve gereksiz konular açılmamalı, acacaksaniz bile arama kısmından açmak istediğiniz konuyu aratın ve çıkan konulara girerek onlardan faydalanın, eğer çıkmazsa açın böyle konuları ama yukarıda yazdığım konular %98 ihtimalle çıkacak hele ki rtx 2060 vs rx 5600 xt kesin çıkacak.
Yeni gelen üyeler girişteki kuralları okumadığı için bu konuyu her 12 ya da 24 saatte bir yukseltecegim.
Dolar euro ve altının durumunu her gün TV de görüyoruz, buraya gelipte "dolar 7.24, hükumetin değişmesi lazım" denmemeli, hükumet değişse bile dolar aynı olacaktır.
Ne demek bu?Siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu spamlarla şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz.
Harbiden o nasıl oldu ?Uyumayarak, emek bunlar pardon bot.
gel wsben forumun eskilerindenim hala 500üm
Yani diyor ki siz doğru düzgün raporlayın ben gerekeni yapacağım.Ne demek bu?
Ne demek bu?
sjsjsjssjsjsjsjgel ws
Yok sana laf soktuğunu düşünmüyorum. Niye yapsın ki. Benim dediğim gibi demek istiyor.Bana laf soktu galiba
Kardeşinize yetkiyi verin dedi ya acaba oradan laf mı attı diye düşündüm deYok sana laf soktuğunu düşünmüyorum. Niye yapsın ki. Benim dediğim gibi demek istiyor.
Yok hani insanlar der ya "bu kardeşiniz alır, bu kardeşiniz yapar, bu kardeşiniz gider" gibi gibi. Kendisini kast ediyor yani.Kardeşinize yetkiyi verin dedi ya acaba oradan laf mı attı diye düşündüm de