Neler Yeni

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Aras Şimşek
Senin ile aynı zamanda foruma katılanların binlerce mesajları var senin ise 400 bile değil(zaten forumu sevseydin mesaj yazardın)
Forumu sevseydin mi :D ? Dostum ben Astsubayım her gün bakıyorum zaten foruma ancak konu veya mesaj yazmıyorum bu benim foruma girmediğim anlamına mı geliyor boş yapıyorsunuz

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Mesaj yazmadığın için ve yardımcı olmadığın için forumda alamayacaksın kurallar bu yapabileceğim bir şey yok. Abdullah abi söylemişti zaten üye olup mesaj yazmayanlar da alamayacak diye. Önemli olan forumda yardım etmen ve aktif olman ve mesaj yazman. Ayrıca sistemin varsa niye soruyorsun onu anlayamadım.
Çoğu al sat için alıyor knk zaten

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Aras Şimşek
Mesaj yazmadığın için ve yardımcı olmadığın için forumda alamayacaksın kurallar bu yapabileceğim bir şey yok. Abdullah abi söylemişti zaten üye olup mesaj yazmayanlar da alamayacak diye. Önemli olan forumda yardım etmen ve aktif olman ve mesaj yazman. Ayrıca sistemin varsa niye soruyorsun onu anlayamadım.
Kardeşime aldım md2 sistemi çıkacak sistemi de kendime alacağım ayrıca yardımcı olabileceğimiz konu olduğu zaman yazıyoruz zaten

En İyi Cevap
7
Forumu sevseydin mi :D ? Dostum ben Astsubayım her gün bakıyorum zaten foruma ancak konu veya mesaj yazmıyorum bu benim foruma girmediğim anlamına mı geliyor boş yapıyorsunuz
Laflarınıza dikkat edin. Boş yapmıyoruz kuralları söylüyoruz sizin Astsubay olmanız bizi ilgilendirmez. Kurallar böyle.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
şimdi ben 2020 hazirandan beri üyeyim ama son 2 aydır fazlasıyla aktifim yardımcı olmaya çalışııyorum insanlara yani benim hakkım olmicak mı bronz olmam lazımsa problem yok 2 haftaya bronz olurum ztn ama 1000 msj çok

En İyi Cevap
7
şimdi ben 2020 hazirandan beri üyeyim ama son 2 aydır fazlasıyla aktifim yardımcı olmaya çalışııyorum insanlara yani benim hakkım olmicak mı bronz olmam lazımsa problem yok 2 haftaya bronz olurum ztn ama 1000 msj çok
Muhtemelen alamayacaksın çünkü Silver ve üstü yapacaklarına inanıyorum ben. Tabi belli olmaz.

Top Bottom