Neler Yeni

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Birde Dün Açılan Bir Konuda Gold Bir Üye 2-3 Tane Al Sat İçin Almaya Çalışmıştı Diye Hatırlıyorum Onlar Ne Olacak (Belkide 1 Tane Alacaktır Al-Sat İçin)

En İyi Cevap
7
Forumda mesaj sayısı fazla olan kendini arşa çıkmış zannediyor. Ben her gün en az 20 defa foruma uğruyorum ben de gerçek üye değilim heralde :D
Mesaj sayısı önemli. Hiç kimse kendini bir şey sanmıyor. Evet mesaj sayınız az olduğu için fazla yardım etmemiş oluyorsunuz bu yüzden gerçek üye değilsiniz maalesef.

Bence de bronze-silver ve üstü olur gibi

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Aras Şimşek
Mesaj sayısına göre "gerçek üye" belirlemek çok saçma olacaktır.
Kesinlikle kendileri güya kendileri bronz silver ya :D ondan dolayı öyle olmalarını temenni ediyorlar ben her gün giriyorum foruma mesaj yazmadığım için gerçek üye değil miyim :D çok saçmaaa

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Mesaj sayısı önemli. Hiç kimse kendini bir şey sanmıyor. Evet mesaj sayınız az olduğu için fazla yardım etmemiş oluyorsunuz bu yüzden gerçek üye değilsiniz maalesef.
Aynen sen gerçek üyesin ben değilim :D Ben bilgili olduğum konularda yardımcı olur, bilmediğim konulardan bir şeyler öğrenmeye çalışırım. Gereksiz mesaj atmam ve forumu kirletmem. Eğer mesaj sayısı kasmak istesem şuan çok rahat 1000'in üzerinde olurdum. Siz kimseyi gerçek üye veya normal üye diye ayıramazsınız. Böyle bir şeye hakkınız yok.

YiğitAysul

80+ Silver
Rütbeyle alakası olmaz bence katılım zamanına göre belirlenir

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
En İyi Cevap
7
Aynen sen gerçek üyesin ben değilim :D Ben bilgili olduğum konularda yardımcı olur, bilmediğim konulardan bir şeyler öğrenmeye çalışırım. Gereksiz mesaj atmam ve forumu kirletmem. Eğer mesaj sayısı kasmak istesem şuan çok rahat 1000'in üzerinde olurdum. Siz kimseyi gerçek üye veya normal üye diye ayıramazsınız. Böyle bir şeye hakkınız yok.
Olayı tamamen yanlış anlıyorsunuz... (Gereksiz mesaj atmam ve forumu kirletmem) şimdi siz bana benim 4k üstü mesajım var diye gereksiz mesaj atıp forumu kirlettiğimi mi sanıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom