Neler Yeni

Donanım Arşivi Foruma girince tablet kilitleniyor

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar Donanım Arşivi Forumda karşıma her bir link çıkınca tablet kilitleniyor. Örneğin benim Günlük bir Rap paylaş diye bir konum var. Ondaki Spotify linklerine bakınca tablet donuyor. Ardından yandaki güç tuşuna basıp tableti kapıyorum. 2-3 kez yukarıdaki pil simgesi Wifi saat ve alarm dışında hiçbir şey gözükmüyor. Sonra kendine geliyor. Arada da tableti yeniden başlatmak veya kapatıp açmak gerekiyor. Dün gene bu olay oldu. Tablette İngilizce yazılar çıktı. Sarı ve kırmızı renkti. Sonra çok korktum ve babama götürdüm. Babam yazıları okudu ve sonra güç tuşuna bastı. Ve tablet açıldı. Bugün bu olay iki defa daha oldu. Bu iki olay 5 DK içerisinde oldu. Bunun çözümü nedir? Artık foruma girmeye korkuyorum gerçekten? Şimdiden cevap yazanlar için teşekkürler.
@Java @MematiBaş🚬 @cici @Carl-S @joker♤ @Megan @NaberlaneNEsbAtUr

Son düzenleme:

java

80+ Bronze
Cihaz'ın özellikleri ne?
Ve ayrıca sanırım tablette reset atmaya çalışırken yanlışıkla recovery mode girdiniz.
Örnek bir cihaz'ın recovery mode görüntüsü:
1683044791120.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kullandığınız tarayıcıyı güncellemeyi yada değiştirmeyi deneyin çoğunluk android arayüzünü çökertiyor bu ram bitmesi gibi durumlarda yaşanabilir.

Ayrıca recovery mode'a girmek için açma kapatma düğmesine basılı tutarken + ses kısma veya açma yada home tuşu ile giriliyor. Tableti resetlerken çoğunluk ses tuşlarına bastınız yanlışıkla.

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz'ın özellikleri ne?
Ve ayrıca sanırım tablette reset atmaya çakılırken yanlışıkla recovery mode girdiniz.
Örnek bir cihaz'ın recovery mode görüntüsü:
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca kullandığınız tarayıcıyı güncellemeyi yada değiştirmeyi deneyin çoğunluk android arayüzünü çökertiyor bu ram bitmesi gibi durumlarda yaşanabilir.
Buna benzerdi fakat bu değil hcm.
Sistem: Lenovo TB-X306F
Android Sürümü:11
4 GB RAM
ROM Boyutu: 64 GB
CPU: Media Tek®P22T 8core 2.3GHz
Ekran: 1280×800
Ön kamera: 5MP
Arka Kamera: 8MP

java

80+ Bronze
Hocam tarayıcı değiştirmeyi deneyin veya android güncellemesi varsa yapın bu bir bug. Android arayüzü çöküyor sizde o linklere vs bastığınızda.

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tarayıcı değiştirmeyi deneyin veya android güncellemesi varsa yapın bu bir bug. Android arayüzü çöküyor sizde o linklere vs bastığınızda.
Hcm ben linklere basmadan oluyor bu olay. Bu cihaz linki göründüğünde donuyor. Neyse ben tarayıcı değiştireyim.

Son düzenleme:
Top Bottom