Donanım Arşivi Foruma Özel Yapmis Olduğum Banner

Hemen olmaz yarın bakarım 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sesim çok güzeldir 😉
Bir gün donanım arşivi üyelerine özel konser ver de gelelim abi kulağımızın pası silinir tahminimce

Bir gün donanım arşivi üyelerine özel konser ver de gelelim abi kulağımızın pası silinir tahminimce
Yer: İtopya önü hahahajagagaha

Tasarımım nasıl olmuş sizce öyle telefondan az önce yaptım fazla ozenmedim böyle şeylerle ilgileniyorum ara ara duvar kağıtları profil resimleri Banner YouTube kanal Banner Facebook vs işte :) Sizce nasıl duruyor
Bannerdan ziyade logo kullanım şekli sunumu gibi kürşat abi. Banner diyebilmek için bir kaç şey daha eklemek gerekir gerek detay gerek bilgi amaçlı yazılar vs.

Sen vücutçu değilmisin abi bana öğretirsin ama dumbelları alıp üstüne koyup satmak yasak okey 😂😂
adamı şekilden şekile soktunuz, geçende birisi nişanlandı düğünü var dedi adam bekar çıktı IPJASFIPDGJDFPSIHJFDSHAJKDFOPHJA

Bannerdan ziyade logo kullanım şekli sunumu gibi kürşat abi. Banner diyebilmek için bir kaç şey daha eklemek gerekir gerek detay gerek bilgi amaçlı yazılar vs.
Bunun gibi mi

adamı şekilden şekile soktunuz, geçende birisi nişanlandı düğünü var dedi adam bekar çıktı IPJASFIPDGJDFPSIHJFDSHAJKDFOPHJA
Evlenirsem haberim olur diye düşünüyorum

Ekler

• Screenshot_2023-01-22-00-42-19-542_com.google.android.youtube~2.jpg
    Screenshot_2023-01-22-00-42-19-542_com.google.android.youtube~2.jpg
    43.3 KB · Hit: 40
bu ne dostum yazı fontunu değişip çalışma mı yaptığını sandın gülünç

adamı şekilden şekile soktunuz, geçende birisi nişanlandı düğünü var dedi adam bekar çıktı IPIPJASFIPDGJDFPSIHJFDSHAJKDFOPHJA
Hahajajahah yok aramızda o muhabbet dönmüştü de ona istinaden dedim öyle şakadan 🤣🤣

Gayet güzel olmuş.

Tasarımım nasıl olmuş sizce öyle telefondan az önce yaptım fazla ozenmedim böyle şeylerle ilgileniyorum ara ara duvar kağıtları profil resimleri Banner YouTube kanal Banner Facebook vs işte :) Sizce nasıl duruyor
Basit, font kötü gözüküyor, arka plan rengi de çok kötü cidden. Eline sağlık geliştirebilirsin tabii.

Geri