Proletarya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 944
Arayıp irsaliye üzerinden alabilirsin belki öyle dene.Yok hocam göndermemişler.
Arayıp irsaliye üzerinden alabilirsin belki öyle dene.Yok hocam göndermemişler.
Bugün denedim böyle de yardımcı olmuyorlar. @Abdullah HacıgülArayıp irsaliye üzerinden alabilirsin belki öyle dene.
hocam gidin magazaya o zaman yada cidden telden arayin durumu belirtin talep olustursunlar askl;dakldlak;sd abdullah hoca mi hazirlasin faturayiBugün denedim böyle de yardımcı olmuyorlar. @Abdullah Hacıgül
hocam gidin magazaya o zaman yada cidden telden arayin durumu belirtin talep olustursunlar askl;dakldlak;sd abdullah hoca mi hazirlasin faturayi
[email protected]' a durumunu anlat irsaliyenin resmini ve irsaliye numarasını yolla.Telefonla 3 defa aradım biz buradan faturalarla ilgili işlem yapamıyoruz diyorlar, maganda gibi küfür mü edeyim hocam. Çağrı merkezindekinin de yetkisi yok.
[email protected]' a durumunu anlat irsaliyenin resmini ve irsaliye numarasını yolla.
Dolar çomak soktu@Abdullah Hacıgül Başkan şu foruma özel sistem yapmıştın 5999 TL, Buna benzer ya da aynısı bir sistem yapsan da canını sevdiğim internetten alsak olmaz mı?
Çocuk baba bilgisayar bilgisayar diye ağlayıp kıllı mememden süt emiyor, korkuyorum uşak vitaminsiz olacak teknolojide geri kalacak diye. İTOPYA 5999 TL sistem bekliyoruz WEB'e özel!
Okurken iğrendim :/@Abdullah Hacıgül Başkan şu foruma özel sistem yapmıştın 5999 TL, Buna benzer ya da aynısı bir sistem yapsan da canını sevdiğim internetten alsak olmaz mı?
Çocuk baba bilgisayar bilgisayar diye ağlayıp kıllı mememden süt emiyor, korkuyorum uşak vitaminsiz olacak teknolojide geri kalacak diye. İTOPYA 5999 TL sistem bekliyoruz WEB'e özel!
İnternette fazla takılma o zaman çok üzülürsün hassas bebiş.Okurken iğrendim :/
Tm kıllı memeliİnternette fazla takılma o zaman çok üzülürsün hassas bebiş.