Neler Yeni

Donanım Arşivi Forumda Eski Bildirimleri Görme

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Arkadaşlar eski bildirimleri neden göremiyoruz sadece bir iki günlük bildirimler gözüküyor. Ben başkalarının bana verdiği cevaplara nasıl ulaşıcam bildirimlerden bulamazsam?

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar eski bildirimleri neden göremiyoruz sadece bir iki günlük bildirimler gözüküyor. Ben başkalarının bana verdiği cevaplara nasıl ulaşıcam bildirimlerden bulamazsam?
Forumda çok eksik var, eski açtığımız konuları search yapamıyoruz, anasayfada search modu var ama filtresi yok

-Açılan konuları zamana göre aratma gelmeli
-Eski konulara daha hızlı erişim
-Açılan konuların 10 dakikada kaybolması bunun kesinlikle çözülmesi lazım
-Gece gece aklıma gelenler bunlar ama sürekli gözüme çarpan şeyler oluyor hatırlarsam yazarım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,479
İsim
Mehmet Aslan
Forumda çok eksik var, eski açtığımız konuları search yapamıyoruz, anasayfada search modu var ama filtresi yok

-Açılan konuları zamana göre aratma gelmeli
-Eski konulara daha hızlı erişim
-Açılan konuların 10 dakikada kaybolması bunun kesinlikle çözülmesi lazım
-Gece gece aklıma gelenler bunlar ama sürekli gözüme çarpan şeyler oluyor hatırlarsam yazarım
Forumlar > konuların
Forumlar > Mesajının bulunduğu konular
Forumlar > Cevap yazılmamış konular

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumlar > konuların
Forumlar > Mesajının bulunduğu konular
Forumlar > Cevap yazılmamış konular
Sol üstteki üst çizgiye dokunmak aklıma gelmedi hiç ben profil kısmından bulmaya çalışıyordum sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama T forumunda olduğu gibi bildirimlerdeki bildirim geçmişi sınırlı olmada direk tarihsel olarak bana cevap verenleri görebilsem mesajlarını

Top Bottom