Donanım arşivi forumda sadece sistem sorunlarına yardım etmek

Bilen kişileri etiketlemeniz gerekebilir.Hepsi 7/24 forumda değiller.

Yaşanan sıkıntılar teknik bilgi ya da deneyim gerektirdiği için herkesin yardımcı olamaması normal. Ama PC parçalarının ne işe yaradığını bilen herkes PC toplayabilir. Bu nedenle olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.

Bazen aşırı boş konular oluyor.
Bazen gözümüzden kaçıyor.
Bazen konuda bilgisi olmayan kişilerin önüne çıkıyor.
Aşırı fazla etken var, buna forumun problemi demek doğru değil.
Üye sayısı arttıkça bilgilendirmeler daha hızlı ve fazla olacaktır, merak etmeyin.

arkadaşlar merhaba bu forumda birkaç aydır geziniyorum konu açıp yardım alıyorum eden etmeyen herkese teşekkür ederim ama büyük bir sorunumuz var sadece sistem tavsiyelerine öneri veriyoruz sadece demekte yanlış olur ama genellikle denemek için 1 sitem tavsiyesi konusu açtım aktifliğin düşük olduğu saatlerde kısa sürede bir çok yanıt geldi ama aktifliğin yüksek olduğu saate kendi yaşadğım bir problemle ilgili konu açtım 1 veya 2 yanıt geldi bu problemi aşmamız lazım saygılar
asıl tayfa gece aktif oluyor sanırım

arkadaşlar merhaba bu forumda birkaç aydır geziniyorum konu açıp yardım alıyorum eden etmeyen herkese teşekkür ederim ama büyük bir sorunumuz var sadece sistem tavsiyelerine öneri veriyoruz sadece demekte yanlış olur ama genellikle denemek için 1 sitem tavsiyesi konusu açtım aktifliğin düşük olduğu saatlerde kısa sürede bir çok yanıt geldi ama aktifliğin yüksek olduğu saate kendi yaşadğım bir problemle ilgili konu açtım 1 veya 2 yanıt geldi bu problemi aşmamız lazım saygılar
Bu problem değil. Üye bilmediği bir şey hakkında yorum yapmıyor. Sistem toplamak, teknik konulara göre kolay olduğu için çok fazla yanıt alıyorsunuz.

Mesela ben forumda neredeyse sadece konsollarla ilgili şeylerle ilgileniyorum. Bilgisayar toplama konularına karışmıyorum. Bilgim yok değil ama 5-6 aydır takip etmiyorum. Değişen parçalar falan var, yeni modeller vs, cevap vermiyorum.

Herkesin kendi bilgili olduğu alan var.

Herkes her konudan anlamıyor bazı sorunlar var az ve öz kişiler anlıyor. (örnek: Sen: Bilgisayarım açılmıyor ben: nerden bileyim neden açılmıyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,296
Üyeler
184,766
Son üye
Rtx 5090.
Geri