Neler Yeni

Donanım arşivi forumda sadece sistem sorunlarına yardım etmek

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bilen kişileri etiketlemeniz gerekebilir.Hepsi 7/24 forumda değiller.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Yaşanan sıkıntılar teknik bilgi ya da deneyim gerektirdiği için herkesin yardımcı olamaması normal. Ama PC parçalarının ne işe yaradığını bilen herkes PC toplayabilir. Bu nedenle olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bazen aşırı boş konular oluyor.
Bazen gözümüzden kaçıyor.
Bazen konuda bilgisi olmayan kişilerin önüne çıkıyor.
Aşırı fazla etken var, buna forumun problemi demek doğru değil.
Üye sayısı arttıkça bilgilendirmeler daha hızlı ve fazla olacaktır, merak etmeyin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
arkadaşlar merhaba bu forumda birkaç aydır geziniyorum konu açıp yardım alıyorum eden etmeyen herkese teşekkür ederim ama büyük bir sorunumuz var sadece sistem tavsiyelerine öneri veriyoruz sadece demekte yanlış olur ama genellikle denemek için 1 sitem tavsiyesi konusu açtım aktifliğin düşük olduğu saatlerde kısa sürede bir çok yanıt geldi ama aktifliğin yüksek olduğu saate kendi yaşadğım bir problemle ilgili konu açtım 1 veya 2 yanıt geldi bu problemi aşmamız lazım saygılar
asıl tayfa gece aktif oluyor sanırım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaşlar merhaba bu forumda birkaç aydır geziniyorum konu açıp yardım alıyorum eden etmeyen herkese teşekkür ederim ama büyük bir sorunumuz var sadece sistem tavsiyelerine öneri veriyoruz sadece demekte yanlış olur ama genellikle denemek için 1 sitem tavsiyesi konusu açtım aktifliğin düşük olduğu saatlerde kısa sürede bir çok yanıt geldi ama aktifliğin yüksek olduğu saate kendi yaşadğım bir problemle ilgili konu açtım 1 veya 2 yanıt geldi bu problemi aşmamız lazım saygılar
Bu problem değil. Üye bilmediği bir şey hakkında yorum yapmıyor. Sistem toplamak, teknik konulara göre kolay olduğu için çok fazla yanıt alıyorsunuz.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Mesela ben forumda neredeyse sadece konsollarla ilgili şeylerle ilgileniyorum. Bilgisayar toplama konularına karışmıyorum. Bilgim yok değil ama 5-6 aydır takip etmiyorum. Değişen parçalar falan var, yeni modeller vs, cevap vermiyorum.

Herkesin kendi bilgili olduğu alan var.

VorleN

80+ Silver
Herkes her konudan anlamıyor bazı sorunlar var az ve öz kişiler anlıyor. (örnek: Sen: Bilgisayarım açılmıyor ben: nerden bileyim neden açılmıyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom