kagankan0
80+ Bronze
@Selman Karaa Markalı Hazır Sistemler de olabilirsin veya sende @cagan_32
İnş markalı hazır sistem bölümünde veya mobilya ya da genel adıyla çevre birimleri konusunda olurum.@Selman Karaa Markalı Hazır Sistemler de olabilirsin veya sende @cagan_32
Aday göstermek gibi olmasın ama konusunda bilgili @RevDeisDou da bence mod adayıdır. Kendisi de müsaitse.Henüz yeni olarak uyguladığımız gönüllü kategori moderatörü sistemindeki ilk moderatörümüz @alpolojix / Leroxy oldu. Kendisi "AĞ Sistemleri" kategorisi içerisinde tıpkı diğer moderatörlerin olduğu yetkiye sahip. Fakat ilgi ve odak noktası kendi kategorisi olacaktır. Böylelikle bir kategoride ilgisi/bilgisi yüksek olan insanları yetkilendiriyoruz. Bu yöntemle birlikte daha düzenli bir iş bölümü yapabiliyoruz.
Kategori moderatörü olarak yeni seçimlerimizin devamının olacağı belirtmeden geçmeyeyim.
Daha düzenli ve güzel bir ortam oluşturmak adına sizlerin de istekleri doğrultusundaki çalışmalarımız devam edecektir. Alp'e şimdiden hayırlı olsun diyorum
Ben her konunun moderatörüyüm
bir ahmetryzen atasözü der ki "linux çöp"Ben 8 yaşındayken linux kullanıyordum. Şu an 13 yaşındayım. @AhmetRyzen ise 6 senedir teknoloji ile ilgileniyor o da 13 yaşında. Ben linux konusunda çok bilgiliyim.
oldun bakBen de tablet kategorisinde olabilirim. Tablet konusunda hem android hem iPadOS, az da olsa windowslarda bilgilerim ve deneyimlerim var.
hocam sen ciddi misin yani ciddi ciddi bunu yazdın mı yoksa bunu şakasına mı dedinBen de tablet kategorisinde olabilirim. Tablet konusunda hem android hem iPadOS, az da olsa windowslarda bilgilerim ve deneyimlerim var.
Bunlardan birinin ben olmadığı aşikar.Belirli kategorilerde aklımda olan isimler var tahmin edebileceğiniz gibi Zaten bir kategoride öne çıkan isimler çoktan dikkatimizi çekmiştir merak etmeyin