RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49,323
- İsim
- Rev D
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi ;)
Sistemin fiyatından dolayı bellek seçimini eleştirmeyeceğim lakin bence +400 MHz zaten zor değil. En dandiği bile +400 MHz görebilir konu MHz değil MHz ve CL olmalı bence. 3600 CL18 olduktan sonra bir önemi yok bence. Bazı yorumlara cevap vermeyeceğinizi söylemişsiniz. Benim şahsi fikrime göre bence cevap vermeniz. Çünkü bu sistemi alacak veya alan arkadaşların sorularını dahi dolaylı veya direkt olarak cevaplayan ithamlar sorular bunlar. +400 MHz verdiğinizi söylemişsiniz? Çipinizi veya RAM versiyonunuzu bizimle paylaşırsanız 1000 yıllık bir LPX tartışması bitecek. Sizin 400 MHz yapabilmeniz A kişisinin yapabileceğini anlamına gelmiyor. Kardeşimin sistemindeki LPX' ler 3800 CL16' ya çıkabilirken arkadaşımınki 3600 CL18 oluyor anca. Yani bu yüzden kendi iddianızı paylaşırken elinizdeki belleğin versiyon veya çipini paylaşmanız çok önemli. İki aynı SKU kodlu bellekler bunlar bu arada.
Ekran kartı seçiminizi beğendim gayet güzel olmuş. SSD bence meh olmuş ama bu fiyatta tartışmaya bile gerek yok.
Sistem 10 numara 5 yıldız.
Ama hala 100 yıldır süren sorularımızı cevaplamıyorsunuz. Biz sizi suçlamıyoruz size gönderme yapmıyoruz biz diyoruz ki bize kanıt göster. Kendim kullandım demek çok kolay mesela bakın: ''Ben 5950x ve X570 Godlike kullandım.'' Bu kadar basit işte. Bu yüzden üyeler sizden somut bir delil istiyor. Diğer bir sebep ise sizin cümlelerinizin aşırı önemli olması. Siz sıradan bir forum üyesi değilsiniz. Forum yöneticisisiniz. Ayrıca 1 milyonu devirmiş bir kanalınız var. Sözleriniz çok önemli bence. Bu yüzden arkadaşlarım ve ben sizden bir delil istiyoruz o kadar, suçlama falan değil bu.
Arkadaş sizin sözünüze güvenip X marka belleği alsa 400 MHz veremese misal adam ya üzülecek ya da hakaret falan edecek yani kısaca hiç gerek yok böyle şeylere.
İyi forumlar dilerim. Umarım cevap verirsiniz.
Ekran kartı seçiminizi beğendim gayet güzel olmuş. SSD bence meh olmuş ama bu fiyatta tartışmaya bile gerek yok.
Sistem 10 numara 5 yıldız.
Ama hala 100 yıldır süren sorularımızı cevaplamıyorsunuz. Biz sizi suçlamıyoruz size gönderme yapmıyoruz biz diyoruz ki bize kanıt göster. Kendim kullandım demek çok kolay mesela bakın: ''Ben 5950x ve X570 Godlike kullandım.'' Bu kadar basit işte. Bu yüzden üyeler sizden somut bir delil istiyor. Diğer bir sebep ise sizin cümlelerinizin aşırı önemli olması. Siz sıradan bir forum üyesi değilsiniz. Forum yöneticisisiniz. Ayrıca 1 milyonu devirmiş bir kanalınız var. Sözleriniz çok önemli bence. Bu yüzden arkadaşlarım ve ben sizden bir delil istiyoruz o kadar, suçlama falan değil bu.
Arkadaş sizin sözünüze güvenip X marka belleği alsa 400 MHz veremese misal adam ya üzülecek ya da hakaret falan edecek yani kısaca hiç gerek yok böyle şeylere.
İyi forumlar dilerim. Umarım cevap verirsiniz.