AGA BEN 30 DK ONCE GEÇTIM PC BAŞınaPUSUDA BEKLEDIM GİRDİM KAÇ KEZ SEPETE GELDI SEPETE TIKLADIM TAM SEPETE GIRENE KADAR STOK BİTTİ DEDİkanka 20.00 da girdim direk ben imkansız yani geç girmedim sepete ekle dedim sitenin yüzünden alamadım işlem yapılıyor dedi bir dahada olmadı yoksa eminimki ilk tıklıyanlardandım
YAPTIM DA İŞE YARAMADImevzu erken girmek değil dostum zaten 2 3 dkka siteye girilmedi. sürekli yenileyip beklemek ve şans
Adam haklı beylersil knk sepetten ilerisine gidemedi
bende hiç çökme olmadı 3d secureden sonra ödeme yap dedimkanka 20.00 da girdim direk ben imkansız yani geç girmedim sepete ekle dedim sitenin yüzünden alamadım işlem yapılıyor dedi bir dahada olmadı yoksa eminimki ilk tıklıyanlardandım
Hayırlı olsun iyi oyunlar ne yapalım yıllar sonra sistem alayım dedim oda battıbende hiç çökme olmadı 3d secureden sonra ödeme yap dedim
ondan sonra döndü site çöktü ama işlem olmuştu
Belli işte bir çok insan linke tıklıcak alacak niye güzel site yapmıyorsun o kadar şube açmayı biliyorsun bi internet sitesi güçlendir be
Stok olmadıktan sonra internette 9999 stok var gözükse ne olacakaga birisi hackleyip stok açsın alalım yaw (!)
aynısı oldu ama karttan parayı çekmiştiödeme ekranına geldik ödeme bekleniyor yazısı dönmeye başladı 5 dk boyunca gelmedi sonra site çöktü zaten
Yaaa! sebep ya sebep. Madem beceremiyecekseniz açmayın siteaynen itopya çözdün çökme sorununu