Can...
80+ Platinum
altın bozdum hesaptan geri alsam 540 oducem hay işine ya tamda annemden bozmak için izini kopardık ama sistemı alamadık nasip işteGaliba öyle olmuş
altın bozdum hesaptan geri alsam 540 oducem hay işine ya tamda annemden bozmak için izini kopardık ama sistemı alamadık nasip işteGaliba öyle olmuş
emin ol paran olsada alamazdın kral.Gerçekten çok tuhaf bir durum. Sen gel sistem çıkart hem de gayet güzel bir fiyatta, ağzı olan konuşsun. Bütçem olsaydı bu sistemi kesin alırdım. Tek yapacağım değişiklik SSD'yi değiştirmek olurdu. Gerisi gayet kaliteli donanımlar.
Muhtemeln öyle olurduemin ol paran olsada alamazdın kral.
Acelem yok 8000tl altına düşerse 6600xt almak daha mantıklı. Hatta şu anda şipariş ye mech model duruyor ama 8250tl olması fazla geldi.Bugün 7.2k dan amazonda satıldı
Knk parayı saklayıp abdullah abinin fırsat ürünlerini takipte kalıp ayrı ayrı toplaya bilirsinaltın bozdum hesaptan geri alsam 540 oducem hay işine ya tamda annemden bozmak için izini kopardık ama sistemı alamadık nasip işte
WEB'ten alamazdım. İstanbul veya Ankara'da yaşasaydım gerçekten kaçırmazdım.emin ol paran olsada alamazdın kral.
12k ya bbl in kasası vardı 10400f 6600 lü. Da anlaşırsa 11k ya bile çıkarabilir olursa öyle bir ürün tercih etmek isterim. 1660ti kullanan biri olarak 1080p de 6600 ün altını yetersiz buluyorum.Açıkçası Bende Beğenmedim , Keşke 2-2.5K daha koyulup 11400f +6600 Sistem Yapılsaydı , Tabi Stok Durumu VS. Nasıldır Bilemem , Ama Bence Böyle Daha Mantıklı Olurdu.
Alıntıyı görüntüle
10TL'ye aldım HO
100₺ vereyim bana satAlıntıyı görüntüle
10TL'ye aldım HO
Ben 68. Sıradaydım geri geldi. Beylikdüzü şubeaiSırada bekleyen var mı ?
ÇüşBen 68. Sıradaydım geri geldi. Beylikdüzü şubesi