Can...
80+ Platinum
ben ekran kartı değiştiremıyorm stok mu gelcek rog derkenben rogu alıp gitcem beyler.
ben ekran kartı değiştiremıyorm stok mu gelcek rog derkenben rogu alıp gitcem beyler.
kanka 20.00 da sepete ekledim işlem yapılıyor dedi 3 4 dk bekledim sonra sepete eklenmedi çöktü gittiAynı durum saçma sapan bir şey ya
gitti artıkben ekran kartı değiştiremıyorm stok mu gelcek rog derken
var bi işte neysehepimi
hepimizde aynısı oldu sorun şu kim nasıl alabildi herkeste çöken sitede stoklar nasıl tükendi...
Bunu ancak bu olaydan sonra bu gece rüyamızda görürüzSözde İtopya yeni arayüzü ile çökme sorunlarına son verecekti...
sil knk sepetten ilerisine gidemedikTaktik falan yok saat 20:00 da link paylaşılacak direk gidip alacaksın zaten 400 stok var rahat rahat alırsın
İtopya'nın suçu aaa ben ne yapayımsil knk sepetten ilerisine gidemedik
Katılıyorumv
var bi işte neyse
kanka 20.00 da girdim direk ben imkansız yani geç girmedim sepete ekle dedim sitenin yüzünden alamadım işlem yapılıyor dedi bir dahada olmadı yoksa eminimki ilk tıklıyanlardandımyoutube linke 4 kere tıkladım tekinde sistem geldi ondan direkt alım işlemlerine başladım ödeme kısmında benimde çöktü ama karttan parayı çekmişti sonra f5 attım sipariş alındı gözüktü
mevzu erken girmek değil dostum zaten 2 3 dkka siteye girilmedi. sürekli yenileyip beklemek ve şanskanka 20.00 da girdim direk ben imkansız yani geç girmedim sepete ekle dedim sitenin yüzünden alamadım işlem yapılıyor dedi bir dahada olmadı yoksa eminimki ilk tıklıyanlardandım