Donanım arşivi hakkında görüşlerim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

P.S.T.R

80+
Reaksiyon skoru
15
Şimdi ben neden bunu yazıyorum ben normalde tecnopat kullanan biriyim ve 1 günlük ban yedim. Bu yüzden bende forum araştırmasına başladım en çok benzeyen da oldu ama sıkıntı kural yok neredeyse yazım kuralları ile ilgili kural getirilmesi gerek ve sadece teknoloji ile mesajlar var ama onlarında çoğu yanlış bilgi bilerek trollemek amaçlı kullananlar var ve çok sıkıntılı bir durum onun dışında adam akıllı trollemeyen kitle az adam gümüş olmuş ama yanlış bilgi veriyor. ve sadece yoruma göre mi olacak puan adam kendi konusunu açıp spawn yapıp durur adamlarda konuya rapor atmazsa yaşadılar. Bana göre 4/10 forum düzeni olarak 8/10 rütbe adları 8/10 kitle olarak 2/10 yani genel olarak 5,5/10 şimdi gidip tecnopatçı demeyin ben kendi görüşümü belirttim.

Şuan burada olmamızın sebebi zaten yazım kuralları konusunda rahat olmamız

Şuan burada olmamızın sebebi zaten yazım kuralları konusunda rahat olmamız
Hocam ama gerekli bir ara kaldırmaya çalıştılar herkes bilerek yanlış yazmaya başladı bir kelimede 1 büyük 1 küçük kendilerininde yapabileceği bir şey yok düzen olsun istiyorlar ve kullananlar memnun bende yanlış yazıyorum uyarı alıyorum yada moderatör düzenliyor.

Yallah Teknopatpat'a 😤 (!)

Şaka yapıyorum, orada da üyeliğim var. Yalnız TP'nin de kitlesi eskisi gibi değil.

Bir de burada düzeni eleştirmek yasak maalesef birazdan konuyu kilitleyecekler.

Şimdi ben neden bunu yazıyorum ben normalde tecnopat kullanan biriyim ve 1 günlük ban yedim. Bu yüzden bende forum araştırmasına başladım en çok benzeyen da oldu ama sıkıntı kural yok neredeyse yazım kuralları ile ilgili kural getirilmesi gerek ve sadece teknoloji ile mesajlar var ama onlarında çoğu yanlış bilgi bilerek trollemek amaçlı kullananlar var ve çok sıkıntılı bir durum onun dışında adam akıllı trollemeyen kitle az adam gümüş olmuş ama yanlış bilgi veriyor. ve sadece yoruma göre mi olacak puan adam kendi konusunu açıp spawn yapıp durur adamlarda konuya rapor atmazsa yaşadılar. Bana göre 4/10 forum düzeni olarak 8/10 rütbe adları 8/10 kitle olarak 2/10 yani genel olarak 5,5/10 şimdi gidip tecnopatçı demeyin ben kendi görüşümü belirttim.
Yazım kuralları konusunda forum katı olsun diyorsun da ben bile bu yazından 7 tane yazım ve noktalama hatası buldum ve bazı cümlelerini anlamak için biraz zorlandım.

Bence bu Türkçe bilgisiyle bazı şeyleri pek zorlamamak lazım.

Evet

IMG_20220809_114410.jpg

Yazım kuralları konusunda forum katı olsun diyorsun da ben bile bu yazından 7 tane yazım ve noktalama hatası buldum ve bazı cümlelerini anlamak için biraz zorlandım.

Bence bu Türkçe bilgisiyle bazı şeyleri pek zorlamamak lazım.
Orda büyük harf ve noktaya basınca nerdeyse hatanın hepsi zaten düzeliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yallah Teknopatpat'a 😤 (!)

Şaka yapıyorum, orada da üyeliğim var. Yalnız TP'nin de kitlesi eskisi gibi değil.

Bir de burada düzeni eleştirmek yasak maalesef birazdan konuyu kilitleyecekler.
Hocam böyle saçmalık mı olur kendilerini eleştirtmeyen forum olur mu?

Orda büyük harf ve noktaya basınca nerdeyse hatanın hepsi zaten düzeliyor.

Hocam böyle saçmalık mı olur kendilerini eleştirtmeyen forum olur mu?
Kendilerini mail üzerinden eleştirtebiliyorlar hocam yanlış anlaşılmasın. Böyle bir kural var :)

1660035550394.png

Kendilerini mail üzerinden eleştirtebiliyorlar hocam yanlış anlaşılmasın. Böyle bir kural var :)

Alıntıyı görüntüle
Hocam technopat cezam tam bitmişti 3 mesaj yazdım buraya girdim birden ban yemişi 1 saatlik ama haklılar ama konu dışı diye yazmıştım konu dışı değilmiş.

Alıntıyı görüntüle
1 saat daha burdayım :( .

TL güzel ya .Ben orayida seviyorum ve kullanıyorum .Eskisi gibi değil orası da.Buranin nedense ortamı daha ağır basıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri