Neler Yeni

Donanım Arşivi kanalında neden Monster laptop incelenmiyor?

someone44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet
Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
Çok sorun oluşuyor bence bundan dolayı.

VorleN

80+ Silver
Monster'in malzeme kalitesi kötü diye biliyorum yanlışsam düzeltin.

someone44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster'in malzeme kalitesi kötü diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
Abra serisi için öyle olduğunu söylüyor kullananlar. Ancak yeni tulpar serisinde malzeme kalitesi iyi diyor izlediğim videodaki kullanıcılar. lakin ekran kartı kullanımının %99 a ulaşmamasından şikayetçi olanlar vardı. Hatta bir kullanıcı da daha önce aldığı daha düşük ekran kartlı monster'ın yenisinden daha yüksek fps verdiğini ve bu yüzden iade edeceğini söylüyordu ve adamlar iade almışlar. bu yüzden de güvenilir gibi görünüyor. yani çok arada kaldım. @Abdullah Hacıgül çözer bu konuyu ancak.

someone44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet
İlgimi çekmiyor markaya mail atıp çalışalım demişliğim de yok, şuan Acer Lenovo HP daha iyi alternatifler sunuyor.
Kral öncelikle cevap verdiğin için çok sağol. Lakin ilgini çekmemesinin nedenini gerçekten çok merak ediyorum. Çünkü 13 k ya 3060 notebook satıyorlar. ekran kartı fiyatlarının uçtuğu bu dönemde ilgini çekmemesinin nedeni kalitesiz olması mı? 13k 15k para kolay kazanılmıyor kalitesizse uzak durayım anlamında söyledim. yorumun benim için çok değerli umarım cevap verirsin. @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral öncelikle cevap verdiğin için çok sağol. Lakin ilgini çekmemesinin nedenini gerçekten çok merak ediyorum. Çünkü 13 k ya 3060 notebook satıyorlar. ekran kartı fiyatlarının uçtuğu bu dönemde ilgini çekmemesinin nedeni kalitesiz olması mı? 13k 15k para kolay kazanılmıyor kalitesizse uzak durayım anlamında söyledim. yorumun benim için çok değerli umarım cevap verirsin. @Abdullah Hacıgül
Kral bu soruma cevap ver lütfen. Çok rica ediyorum. @Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral bu soruma cevap ver lütfen. Çok rica ediyorum. @Abdullah Hacıgül
Evet çok kalitesiz. Kasa öyle bir yapılmış ki sorun çıkmaması imkansız ısınma problemleri oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Ozturk
Abra A16.6.5 kullanıyorum kafana takılan soruları yanıtlayabilirim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,720
Üyeler
159,818
Son üye