Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Neden incelesin? GP ile aynı fabrikada iş yapıyorlar. Kalitesiz. Fiyatları pahalı.
Bu gibi yorumlara cevap vermeyeceğim sıktı...Evet çok kalitesiz. Kasa öyle bir yapılmış ki sorun çıkmaması imkansız ısınma problemleri oluyor.
Aksine beğendim , neden yapmıyor derseniz sponsorluk işi bu Sponsorluk teklifi edilmemiştir ama bu sene içinde edilir diye varsayıyorum@EnverPasha bu konuyu beğenmedi.
Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
abi lenovo legion alınır mı ?İlgimi çekmiyor markaya mail atıp çalışalım demişliğim de yok, şuan Acer Lenovo HP daha iyi alternatifler sunuyor.
Ben monster kullanıyorum. Gayet memnunum. Fakat ben memnunum diye çok iyi bir marka olacağı anlamına gelmez. Tabi Asus MSI ile karsilastiramassin bile monsteri. Onlar kendini kanıtlamış markalar. Lakin monster ülkemizde güzel olanaklar sunuyor kullanicilarina. Fiyat olarakta makul.Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
Aynı fiyat bandında herhangi bir laptop seç aynı özellikli T7 V20.2 ile karşılaştır sıcaklık değerlerini , tüm modelleri suçlamışsın sonuçtaBi cevabın olsaydı verirdin.
++Ben monster kullanıyorum. Gayet memnunum. Fakat ben memnunum diye çok iyi bir marka olacağı anlamına gelmez. Tabi Asus MSI ile karsilastiramassin bile monsteri. Onlar kendini kanıtlamış markalar. Lakin monster ülkemizde güzel olanaklar sunuyor kullanicilarina. Fiyat olarakta makul.
Hocam laptoplar genel olarak ısınır zaten. Masaüstü gibi oyindayken 50-60 derecede oynayamassin. Her laptop illaki 70 in üstüne çıkar. O yüzden soğutucu almak gerek her laptop için. Bende sogutuculu kullanıyorum zaten.Aynı fiyat bandında herhangi bir laptop seç aynı özellikli T7 V20.2 ile karşılaştır sıcaklık değerlerini , tüm modelleri suçlamışsın sonuçta
Boş yapma burada , bilgi denilen bir şey var
Mesaj otomatik birleştirildi:
++
Ayrıca 3060 almak varken 2060a razı olmak hem de ısınan laptopta sırf markadan dolayı çok saçma
Eski ana kartımAnakartı Foxconn diye biliyorum sürekli anakartları yanan bir markadır kendisi.
Bir kaç istisna dışında kalitesiz bir marka ama nedense Türkiye'de çok sevilen tercih edilen bir marka neden böyle daha anlayamadım?Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.