Neler Yeni

Donanım Arşivi kanalında neden Monster laptop incelenmiyor?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Neden incelesin? GP ile aynı fabrikada iş yapıyorlar. Kalitesiz. Fiyatları pahalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Kalitesiz. Kullananların çoğunun anakartı yanıyor. Soğutması kötü.

Avolay

80+ Gold

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
monster denen illet şey aldığım ilk yıl klavyesinin rgb si bozuldu yazılım üzerinden ellediğim anda renkleri kafayı yedi geçen sene sattım 4k ya aldım 6k ya sattım
Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlgimi çekmiyor markaya mail atıp çalışalım demişliğim de yok, şuan Acer Lenovo HP daha iyi alternatifler sunuyor.
abi lenovo legion alınır mı ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
Ben monster kullanıyorum. Gayet memnunum. Fakat ben memnunum diye çok iyi bir marka olacağı anlamına gelmez. Tabi Asus MSI ile karsilastiramassin bile monsteri. Onlar kendini kanıtlamış markalar. Lakin monster ülkemizde güzel olanaklar sunuyor kullanicilarina. Fiyat olarakta makul.

Avolay

80+ Gold
Bi cevabın olsaydı verirdin.
Aynı fiyat bandında herhangi bir laptop seç aynı özellikli T7 V20.2 ile karşılaştır sıcaklık değerlerini , tüm modelleri suçlamışsın sonuçta :)
Boş yapma burada , bilgi denilen bir şey var

Ben monster kullanıyorum. Gayet memnunum. Fakat ben memnunum diye çok iyi bir marka olacağı anlamına gelmez. Tabi Asus MSI ile karsilastiramassin bile monsteri. Onlar kendini kanıtlamış markalar. Lakin monster ülkemizde güzel olanaklar sunuyor kullanicilarina. Fiyat olarakta makul.
++
Ayrıca 3060 almak varken 2060a razı olmak hem de ısınan laptopta sırf markadan dolayı çok saçma

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aynı fiyat bandında herhangi bir laptop seç aynı özellikli T7 V20.2 ile karşılaştır sıcaklık değerlerini , tüm modelleri suçlamışsın sonuçta :)
Boş yapma burada , bilgi denilen bir şey var

++
Ayrıca 3060 almak varken 2060a razı olmak hem de ısınan laptopta sırf markadan dolayı çok saçma
Hocam laptoplar genel olarak ısınır zaten. Masaüstü gibi oyindayken 50-60 derecede oynayamassin. Her laptop illaki 70 in üstüne çıkar. O yüzden soğutucu almak gerek her laptop için. Bende sogutuculu kullanıyorum zaten.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Bence youtubedeki hiçbir kanal tarafsız incelemiyor. Bu yüzden de @Abdullah Hacıgül incelemeli gerek kötü gerek iyi tarafıyla ben de monster alırken sürekli kararsızlık içerisindeydim. Her yönü ile inceleyecek birisi lazım bize

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben de monster kullanıyorum. Şansıma bir problem yaşamadım İnşallah yaşamam.
Şu anakartların kalitesi nasıl? İçerideki elektronik aksanlarda kronik problem bulunuyor mu? Isınmadığına ben de şahit oldum, 17.3 inç modelleri iyi soğutuyor ama işlemci ekran kartı dışındaki şeyler nasıl soğutuluyor o da önemli.
@Abdullah Hacıgül bence Türkiye YouTube teknoloji kanallarında tarafsız inceleyebilecek tek kanal. İnşallah bir gün inceleme gelir.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anakartı Foxconn diye biliyorum sürekli anakartları yanan bir markadır kendisi.
Eski ana kartım
Screenshot_16.png

Efem1905

80+ Bronze
Bir kaç istisna dışında kalitesiz bir marka ama nedense Türkiye'de çok sevilen tercih edilen bir marka neden böyle daha anlayamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,422
Üyeler
165,353
Son üye
ka10
Top Bottom