Neler Yeni

Donanım Arşivi kanalında neden Monster laptop incelenmiyor?

Avolay

80+ Gold

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
10-15 bin arası laptop önerisi olan var mı ?

Avolay

80+ Gold

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
İnceleme için göndermeden nasıl inceleyebilir?

Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
Monster kötü kalitesiz alınmaz gamepower da öyle zaten aynı fabrikadan çıkıyormuş bazı ürünleri monster la anlaşmaları yok galiba kısacası bu iki markanın ürünleri bu fiyatlarda böyle ürünleri varken alınmaz.

Burfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammed Şükrü Küskü
Laptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
6502. Tüketinci hakkında ki kanunlar gereği internet üzerinden yapılan alışverişlerde 14 gün, taksitli ise 7 gün koşulsuz şartsız iade hakkın bulunmakta. sadece monster da geçerli değil, alcağın herhangi bir markanın ürününüde 14 gün için de koşulsuz şartsız iade edebilirsin. Bazen kutuyu açtığınız için iade almayız diye dolandırıcılık yapıyorlar bu durumda e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine şikayet edersin, biraz uğraşırsın fakat sonda sen kazanırsın.

6502. Tüketinci hakkında ki kanunlar gereği internet üzerinden yapılan alışverişlerde 14 gün, taksitli ise 7 gün koşulsuz şartsız iade hakkın bulunmakta. sadece monster da geçerli değil, alcağın herhangi bir markanın ürününüde 14 gün için de koşulsuz şartsız iade edebilirsin. Bazen kutuyu açtığınız için iade almayız diye dolandırıcılık yapıyorlar bu durumda e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine şikayet edersin, biraz uğraşırsın fakat sonda sen kazanırsın.
olan bir hakkını, sadece sen onlardan zorla almıyorsun tek fark bu yani bu reklama dökmenin ne anlamı var haksızmıyım.

Burfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammed Şükrü Küskü
olan bir hakkını, sadece sen onlardan zorla almıyorsun tek fark bu yani bu reklama dökmenin ne anlamı var haksızmıyım.
Haklısınız fakat, Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Halkımız bilinçli olmadığı için haklarını bilmiyor, yada uğraşmak istemediği için satıcılarda tüketici hakem heyetine şikayet etmedikçe hakkını vermiyor. Monster gibi bazı firmalar reklam amaçlı kullanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,731
Üyeler
159,819
Son üye
Bilendenal Destek
Top Bottom