Onurkotlutok05
80+ Gold
Ankartlari yanıyor
modelelrinin yüzde 90 nı sorunlu inceledikten sonra iyi dese güvenip insanlşar alsa ve model sıkıntılı çıksa çok kötü bir durum olurLaptop almayı düşünüyorum lakin donanım arşivi'nde hiç monster'la alakalı video göremeyince acaba bu monster kalitesiz mi diye düşündüm. Bir de internette diğer markalarla ilgili 1 şikayet varsa monster'la ilgili 10 şikayet var. Ancak firma 15 gün koşulsuz iade alıyor. sizce bu genel algı doğru mu yani monster sorunlu bir firma mı yoksa monster'a 10k 15k gibi paralar verilir mi? @Abdullah Hacıgül Kral lütfen cevapla senin vereceğin cevap çok önemli benim için.
şimdi hocam https://www.trendyol.com/msi/gf65-t...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.45.510-15 bin arası laptop önerisi olan var mı ?
Peki almayın siz zaten daha iyi benim açımdansen her monster konusuna gelip savunuculuk yapmak zorundamısın bi de 15.000 lik monster laptop öneriyor
Sabır diliyorum kendim içinmodelelrinin yüzde 90 nı sorunlu inceledikten sonra iyi dese güvenip insanlşar alsa ve model sıkıntılı çıksa çok kötü bir durum olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi hocam https://www.trendyol.com/msi/gf65-t...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.45.5
ben bunu tavsiye edreim 3000 TL ucuza monster var fakat genelde malzeme kalitesi kötü oluyor mavi ekran sıkıntısı çok olan bir fırma o yüzden monster almanızı önermem
bende adama 15.000 TL'ye kumar oynatıyorsun yüzde 80 kaybetme olasılığı varPeki almayın siz zaten daha iyi benim açımdan
Sabır diliyorum kendim için
bence karşı taraf için dile adama monster önermiş birde yüksek bütçede monsterdan uzak durun çok düşük bütçede düşünülebilirPeki almayın siz zaten daha iyi benim açımdan
Sabır diliyorum kendim için
Kaynak?bence karşı taraf için dile adama monster önermiş birde yüksek bütçede monsterdan uzak durun çok düşük bütçede düşünülebilir
Kaynak?
Aynı şeyler MSI gibi markalarda da var? Monster'da daha yaygın bunu kabul ediyorum zaten ama olursa da kolayca iade alıyorlar bende hala sorun yok 1 sene oldu , attığınız laptop ile karşılaştırın bir attığımıMonster Notebook Ssd Mavi Ekran Şikayetleri - Şikayetvar
Monster Notebook Ssd hakkında Mavi Ekran şikayetleri sikayetvar.com'da! Monster Notebook Ssd hakkında kullanıcı yorumları ve Mavi Ekran şikayetleri için...www.sikayetvar.comMonster Notebook Mavi Ekran Şikayetleri - Şikayetvar
Monster Notebook Mavi Ekran şikayetleri için tıklayın! Monster Notebook yorumları ve Monster Notebook Mavi Ekran şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.comkonularda bulup geliyorum bekleyinMonster Notebook - Şikayetvar
Monster Notebook ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Aynı şeyler MSI gibi markalarda da var? Monster'da daha yaygın bunu kabul ediyorum zaten ama olursa da kolayca iade alıyorlar bende hala sorun yok 1 sene oldu , attığınız laptop ile karşılaştırın bir attığımı
Yalvaran yok ? Öneriyorum ilgisini çekerse anlatırım ben her 90 derece MSI etiketlesem sizin gibi ohoo3000 kişiyi sadece bu siteye göre mağdur etmişler bu marka sıkıntılı ben almamMonster Notebook İade Şikayetleri - Şikayetvar
Monster Notebook İade şikayetleri için tıklayın! Monster Notebook yorumları ve Monster Notebook İade şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Şuanki anakartım.Eski ana kartım
Alıntıyı görüntüle