Öyle olursa fiyat çok fırlargelmez. 144 den assagı kesınlıkle olmaz
75hz monıtor mu kaldı kardesım 75 gelsın 2018 de degılızÖyle olursa fiyat çok fırlar
Biliyorum bu şartlar altında o dediği şey çok zor olsa stok sayısı az olur75hz monıtor mu kaldı kardesım 75 gelsın 2018 de degılız
Keşke 1000 TL fazla olsa adamlar 10k ya aldıysalar 13-14 e satıyorlar. Bana göre bunu yapanlar tam bir ********bro bu sistemler genelde ihtiyaç sahipleri için çıkar yani elinde bilgisayar olmayıp, elinde olan bütçesiyle f/p ürün almak isteyenlere çıkar buraya kadar okey miyiz?
Çoğu sistem çıkaran kişilerde bu al satçıların birer ikişer tane almasından şikayetçi zaten al-satçıları yavaşlatmak veya bir nebze önlem almak amacıyla linkler bir saat sonradan konuluyor ne kadar etkili bilmem. Galiba baban zengin hiç sistem alma telaşına düşmemişsin, tam hazırlanıyorsun her şey okey kart hazır sistemi beğenmişsin fakat bir bakmışsın 1. dakikada stok yok aaa nere gitti bu stok bir bakmışsın 300-500 lira için adamlar stokları akın akın eritmiş kimisi 3 tane kimisi 5 tane almış çekilmiş kenara ilana koymuş demiş ki almak isteyip alamayanlar için aldım fakat 1000 lira fazla ver. garip valla ya
144 hz gelir hocamMonitörlü çıksa 75hz felan gelir
gelir gelmesinede fiyat fırlar kendim düşüncem bu yönde bakıyorum insanlar 9bin-10bin felan diyor o fiyatta çok çok zor144 hz gelir hocam
Bence 6500xt olurŞahsi tahminim 1650+i3 10100f + 144hz monitör 8-9 bandı
75hz monitör piyasada az. Aradaki farka değmez muhtemelen. O yüzden va tn panel bi 144hz monitörle beraber 6500xt li sistem gelir kasası thermaltake falangelir gelmesinede fiyat fırlar kendim düşümcem bu yönde
6500xt de çok şikayet görüyorum cidden sıkıntılı kart mıBence 6500xt olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
75hz monitör piyasada az. Aradaki farka değmez muhtemelen. O yüzden va tn panel bi 144hz monitörle beraber 6500xt li sistem gelir kasası thermaltake falan
1650den iyi bi kart. Ben bi ara kullanıyordum problem çıkmadı aslında ama problem yaşayanlar da ne yaşadılar bilmem6500xt de çok şikayet görüyorum cidden sıkıntılı kart mı
Pek "worth it" bir GPU degil sahsi dusuncem.6500xt de çok şikayet görüyorum cidden sıkıntılı kart mı
Rx6600 veya 2060 olmali bence.Şahsi tahminim 1650+i3 10100f + 144hz monitör 8-9 bandı