30+FPS
80+ Bronze
Bitti desene ...İtopya Beylikdüzü
Bitti desene ...İtopya Beylikdüzü
Valla bilmiyorum başka bir ildeyim arkadaşım kardeşini yolladı haber bekliyorum kaldıysa alacaz kalmadıysa önümüzdeki maçlara bakacazBitti desene ...
Biraderim bana da haber verebilir misin bir an önce ona göre babam izin alsın işten çok mutlu olurumValla bilmiyorum başka bir ildeyim arkadaşım kardeşini yolladı haber bekliyorum kaldıysa alacaz kalmadıysa önümüzdeki maçlara bakacaz
Dostum liste doldu bi de yedek olarak isimler yazıldı yani gitse de boşa giderBiraderim bana da haber verebilir misin bir an önce ona göre babam izin alsın işten çok mutlu olurum
Bende haber bekliyorum çocuk arıyacam dedi hala aramadı büyük ihtimalle bitti ama ararsa tabi haber veririmBiraderim bana da haber verebilir misin bir an önce ona göre babam izin alsın işten çok mutlu olurum
Babama söyledim geceden böyle böyle alalım sabahtan diye almak istemedi şimdi ben fotoğrafı atıncada almak istedi sonra da işten izin alıp çıkmış yedeğe yazılmış 5 dakika önce diyorum ki daha olmaz boşuna bekleme işine dön baba diyorum bana sövüyor söyle istediğin özellikleri vatandan gidip bakayım diyor kazıklanacak kötü bilgisayar alacak gidip sadece buraya mı kaldık fln diyor kafayı yedim sinir krizi geçirdim evde Beylikdüzü ters bende daha gidemem başka zamana bakarız diyorum bağıra bağıra küfür ediyor offBende haber bekliyorum çocuk arıyacam dedi hala aramadı büyük ihtimalle bitti ama ararsa tabi haber veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beylikdüzü mağazasında 35 kişi sistem almış , arkadaşta 50. kişiden sonra 15. Yedekmiş içeri giren alıyormuş sistemi stok 50 diye açıklandı 15. Yedeğe kalmaz boşuna beklemesin diye bekletmedim arkadaşıda
10 ocak mı Bugün akşam 6 da gel al dedilerde.Yarın alırım dedim işyerim yakın mağazayaalanlara hayırlı, alamayanlara geçmiş olsun. ben aldım sadece monitörü verdiler 10 ocak'ta sistem hazır olunca gidip alacağım
aman vatandan pc alırsan -30 fps olurBabama söyledim geceden böyle böyle alalım sabahtan diye almak istemedi şimdi ben fotoğrafı atıncada almak istedi sonra da işten izin alıp çıkmış yedeğe yazılmış 5 dakika önce diyorum ki daha olmaz boşuna bekleme işine dön baba diyorum bana sövüyor söyle istediğin özellikleri vatandan gidip bakayım diyor kazıklanacak kötü bilgisayar alacak gidip sadece buraya mı kaldık fln diyor kafayı yedim sinir krizi geçirdim evde Beylikdüzü ters bende daha gidemem başka zamana bakarız diyorum bağıra bağıra küfür ediyor off
Kargo gelecek sadece bir de demont şekilde ekran kartı onu da sen takarsınArkadaşlar kurulum için eve gelecekler mi