aynı durumdayım konyadan ankara 2.30 saat trenle gidecektim vazgeçtim hava sıcak olsa motorla giderdim ama dediğin gibi çok emek verecez havada cidden iyi soğukya doğru diyosun sistem 2060 veya rx 6600 falan olsaydı bu fiyata nevşehirden ankaraya otobüsle gidip sabah 6 da beklemeye başlıcaktım da
3050 için de bunu yapmak istemedim şannsa arkadaşın da sınavı var
2 gün önce sistem topladım arkadaşıma rx6600 ryzeb 5 5600 lü sistem 14k ya dalan geldi dolu dolu güzel bir setup olduya ben mecburen ve bütçeyle alakalı i3 10105f ve rx 6500 xt aldım + monitör bütçem buna yetti
https://www.itopya.com/jahrein-nova...c-dual-4gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2-ssdga_h18394
bu pc yi yazın ikinci el ekran kartı alıp amd ye çevirmek mantıklı mı yani ikinci el bi rx 6600 ryzen 5 5600 b450 anakart bi de kasa 500w yetmez gali,ba kasa
AMİN insş knkBen aldım uzun zamandır bekliyordum inşallah isteyip alamayanlara daha iyisi nasip olsun
yetiştin mi merak ettik 41 plaka sen misin ses verGercekten bu saatten o kadar kisi mi var?
Bende almak istiyorum ama Kocaelindeyim.
Yarim saate babam yola cikacak ona gore bilgilendirir misiniz rica etsem?
Hayırlı olsun hangi mağazadan aldınBen aldım uzun zamandır bekliyordum inşallah isteyip alamayanlara daha iyisi nasip olsun
beklenilen gibiAnkara dolu boş dönerseniz
Vazgectik, babam gitmeye usendi.yetiştin mi merak ettik 41 plaka sen misin ses ver
Zaten geç kalmış gitmeye. O saatte zaten doluydu iyi ki çıkmamış yolaVazgectik, babam gitmeye usendi.
Ama anlasmaya vardik butceyi 15 bandina cikardi.