Donanım Arşivi Mini PC

Bambaşka şeyler İnan bana fotoğrafın net görüntüsü elinde varsa anlarsın

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
Bu yeni videodaki mini pc yi kendimde toplamak istiyorum ama 2. El sıfır hangi parçalarla kaç tl ye toplanıyor bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?

turkiyede böyle sistem toplayamazsiniz haddinden fazla pahali olur. 2.el bir laptop alip idare edersin olur biter. is icin kullanacaksin zaten yuksek model laptopa ihtiyacinda yok

• Beğen
turkiyede böyle sistem toplayamazsiniz haddinden fazla pahali olur. 2.el bir laptop alip idare edersin olur biter. is icin kullanacaksin zaten yuksek model laptopa ihtiyacinda yok
valla videodan biraz heves ettim ondan konu açtım ama laptop mantıklı gibi şimdi

İlginç model ama ekran kartının öyle dışarda durması pek sağlıklı değil gibi
Fikrimce içinde olmasından daha iyi. Isınma sorunları gibi olası sorunlara ihtimal vermiyor. Aslında bu dış kısım temel amaç olarak modül kartları takmak için. Quadro ekran kartı- DVD/dock sistemi ek expansion slotlarıyla en son alttaki gibi görünüyor. Acerda bu expansion slotları 6.nesil intel işlemcili serilerden beridir var bu arada.
1782510061801.webp

bende RTX 3050 ile bu şekilde duruyor.
1782510353474.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada mini ama üst segment bir şey arıyorsanız ve bütçeniz varsa böyle bir yarı mini pc işinizi görür.
1000091956.webp

Son düzenleme:
Fikrimce içinde olmasından daha iyi. Isınma sorunları gibi olası sorunlara ihtimal vermiyor. Aslında bu dış kısım temel amaç olarak modül kartları takmak için. Quadro ekran kartı- DVD/dock sistemi ek expansion slotlarıyla en son alttaki gibi görünüyor. Acerda bu expansion slotları 6.nesil intel işlemcili serilerden beridir var bu arada.
Alıntıyı görüntüle
bende RTX 3050 ile bu şekilde duruyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada mini ama üst segment bir şey arıyorsanız ve bütçeniz varsa böyle bir yarı mini pc işinizi görür.
Alıntıyı görüntüle
Bu ışıklı kasayı nerede bulabilirim

Bu ışıklı kasayı nerede bulabilirim

Bu şekilde hazır satılıyor. İşlemci ve ekran kartı laptop işlemcisi ve ekran kartı olduğu için gömülü. Ayrıca ekran kartıda franken olarak özelleştirilmiş model. Yani 16 GB VRAM'li olarak geliyor. SSD-RAM-Wi-Fi kartı değiştirilebiliyor.
Youtube'da görüntüsü bu şekilde görünüyor:

• Beğen

Bu şekilde hazır satılıyor. İşlemci ve ekran kartı laptop işlemcisi ve ekran kartı olduğu için gömülü. Ayrıca ekran kartıda franken olarak özelleştirilmiş model. Yani 16 GB VRAM'li olarak geliyor. SSD-RAM-Wi-Fi kartı değiştirilebiliyor.
Youtube'da görüntüsü bu şekilde görünüyor:
Biraz pahalı geldi ama sağolun gene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,924
Üyeler
198,218
Son üye
okansabancioglu
Geri