turkiyede böyle sistem toplayamazsiniz haddinden fazla pahali olur. 2.el bir laptop alip idare edersin olur biter. is icin kullanacaksin zaten yuksek model laptopa ihtiyacinda yokBu yeni videodaki mini pc yi kendimde toplamak istiyorum ama 2. El sıfır hangi parçalarla kaç tl ye toplanıyor bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Bu kart tek başına kasadan daha büyükhttps://shbd.io/s/uIOGOCSO böyle bir ilana denk geldim bu sığmazmı içine ? üstünü söksen falan
özür dilerim sığacağını zannetmiştimBu kart tek başına kasadan daha büyük![]()
valla videodan biraz heves ettim ondan konu açtım ama laptop mantıklı gibi şimditurkiyede böyle sistem toplayamazsiniz haddinden fazla pahali olur. 2.el bir laptop alip idare edersin olur biter. is icin kullanacaksin zaten yuksek model laptopa ihtiyacinda yok
Fikrimce içinde olmasından daha iyi. Isınma sorunları gibi olası sorunlara ihtimal vermiyor. Aslında bu dış kısım temel amaç olarak modül kartları takmak için. Quadro ekran kartı- DVD/dock sistemi ek expansion slotlarıyla en son alttaki gibi görünüyor. Acerda bu expansion slotları 6.nesil intel işlemcili serilerden beridir var bu arada.İlginç model ama ekran kartının öyle dışarda durması pek sağlıklı değil gibi
Bu ışıklı kasayı nerede bulabilirimFikrimce içinde olmasından daha iyi. Isınma sorunları gibi olası sorunlara ihtimal vermiyor. Aslında bu dış kısım temel amaç olarak modül kartları takmak için. Quadro ekran kartı- DVD/dock sistemi ek expansion slotlarıyla en son alttaki gibi görünüyor. Acerda bu expansion slotları 6.nesil intel işlemcili serilerden beridir var bu arada.
Alıntıyı görüntüle
bende RTX 3050 ile bu şekilde duruyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada mini ama üst segment bir şey arıyorsanız ve bütçeniz varsa böyle bir yarı mini pc işinizi görür.
Alıntıyı görüntüle
Bu ışıklı kasayı nerede bulabilirim
Biraz pahalı geldi ama sağolun gene![]()
RAXIUS Vector GT-I129.3080A019 RTX3080 Intel Core i9-12900H 32 GB RAM 512 GB SSD Windows 11 Pro Mini Masaüstü Bilgisayar Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAXIUS Vector GT-I129.3080A019 RTX3080 Intel Core i9-12900H 32 GB RAM 512 GB SSD Windows 11 Pro Mini Masaüstü Bilgisayar fiyatıwww.mediamarkt.com.tr
Bu şekilde hazır satılıyor. İşlemci ve ekran kartı laptop işlemcisi ve ekran kartı olduğu için gömülü. Ayrıca ekran kartıda franken olarak özelleştirilmiş model. Yani 16 GB VRAM'li olarak geliyor. SSD-RAM-Wi-Fi kartı değiştirilebiliyor.
Youtube'da görüntüsü bu şekilde görünüyor: