Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Umarım gerçekten ihtiyacı olanlara gider de, daha sonra al satta parçalarını görmeyiz. Ya da kendisini.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,938
İsim
Enver Eryalçın
Görsel

2. İpucu
Alıntıyı görüntüle
FULL MSI F/P Sistem bekliyor bizi hadi bakalım tahminleri alalım. ( Fiyat, parçalar )
2 tane güç giriş görüyorum 8+2 nin birini yukarı doğru katlanmış ve cırtlanmış. GPU: MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulkadir
ilk defa kredi kartıyla almayı düşünüyorum kupon kodunu ilk ekleyen mi alabiliyor kodu ekleyip hemen satın mı almak mı gerekli çünkü içerisinde seçim yaparken ana kartı işlemciyi falan yükselticem paramın yettiğince

capaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Çapa
ilk defa kredi kartıyla almayı düşünüyorum kupon kodunu ilk ekleyen mi alabiliyor kodu ekleyip hemen satın mı almak mı gerekli çünkü içerisinde seçim yaparken ana kartı işlemciyi falan yükselticem paramın yettiğince
bence yükseltmeyle falan hiç uğraşma direk almaya bak her şey çok hızlı oluyor çünkü yükseltmeyi aldıktan sonra yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulkadir
bence yükseltmeyle falan hiç uğraşma direk almaya bak her şey çok hızlı oluyor çünkü yükseltmeyi aldıktan sonra yaparsın
Satın aldıktan sonra değiştirebilirsek aynı şekilde indirimde uygulanırsa süper olur ama yapılabilir mi bilmiyorum göreceğiz

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Kupon kodu nedir? Videoda kod mu olacakmış?

Top Bottom