2 tane güç giriş görüyorum 8+2 nin birini yukarı doğru katlanmış ve cırtlanmış. GPU: MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB
2. İpucu
Alıntıyı görüntüle
FULL MSI F/P Sistem bekliyor bizi hadi bakalım tahminleri alalım. ( Fiyat, parçalar )
18:00 sonrası gelirsaat kaçta gelir ona gore biyere gitmem gerek
bence yükseltmeyle falan hiç uğraşma direk almaya bak her şey çok hızlı oluyor çünkü yükseltmeyi aldıktan sonra yaparsınilk defa kredi kartıyla almayı düşünüyorum kupon kodunu ilk ekleyen mi alabiliyor kodu ekleyip hemen satın mı almak mı gerekli çünkü içerisinde seçim yaparken ana kartı işlemciyi falan yükselticem paramın yettiğince
Satın aldıktan sonra değiştirebilirsek aynı şekilde indirimde uygulanırsa süper olur ama yapılabilir mi bilmiyorum göreceğizbence yükseltmeyle falan hiç uğraşma direk almaya bak her şey çok hızlı oluyor çünkü yükseltmeyi aldıktan sonra yaparsın
Kupon kodu nedir? Videoda kod mu olacakmış?ilk defa kredi kartıyla almayı düşünüyorum kupon kodunu ilk ekleyen mi alabiliyor kodu ekleyip hemen satın mı almak mı gerekli çünkü içerisinde seçim yaparken ana kartı işlemciyi falan yükselticem paramın yettiğince
soruyu kesKupon kodu nedir? Videoda kod mu olacakmış?
?soruyu kes
Geçen seferki sistemde video yayınlandığında videonun içine kod yazmışlar. O kodu yazmazsan 3k fazla fiyat çıkıyordu. Onu demiş arkadaşlar.Kupon kodu nedir? Videoda kod mu olacakmış?