DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Umarım gerçekten ihtiyacı olanlara gider de, daha sonra al satta parçalarını görmeyiz. Ya da kendisini.

Görsel

2. İpucu
Alıntıyı görüntüle
FULL MSI F/P Sistem bekliyor bizi hadi bakalım tahminleri alalım. ( Fiyat, parçalar )
2 tane güç giriş görüyorum 8+2 nin birini yukarı doğru katlanmış ve cırtlanmış. GPU: MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB

Son düzenleme:
ilk defa kredi kartıyla almayı düşünüyorum kupon kodunu ilk ekleyen mi alabiliyor kodu ekleyip hemen satın mı almak mı gerekli çünkü içerisinde seçim yaparken ana kartı işlemciyi falan yükselticem paramın yettiğince

ilk defa kredi kartıyla almayı düşünüyorum kupon kodunu ilk ekleyen mi alabiliyor kodu ekleyip hemen satın mı almak mı gerekli çünkü içerisinde seçim yaparken ana kartı işlemciyi falan yükselticem paramın yettiğince
bence yükseltmeyle falan hiç uğraşma direk almaya bak her şey çok hızlı oluyor çünkü yükseltmeyi aldıktan sonra yaparsın

bence yükseltmeyle falan hiç uğraşma direk almaya bak her şey çok hızlı oluyor çünkü yükseltmeyi aldıktan sonra yaparsın
Satın aldıktan sonra değiştirebilirsek aynı şekilde indirimde uygulanırsa süper olur ama yapılabilir mi bilmiyorum göreceğiz

Kod nerede çıkıyor videoda onuda bir söyleyinde hwzırlıklı olalım.😀😀

Kupon kodu nedir? Videoda kod mu olacakmış?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,094
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri