DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Full msi ve f/p olma olasılığı yok gibi bir şey, belliki sponsorluk alınmış normal da sistemi değil

Merhaba , Abdullah kardeşimiz biz forum dostlarına güzel bir fiyat ile gelecektir. Umarım 10.000-12.000 bandında ve taksitli olarak alabileceğimiz şekilde olur. En azından güncel oyunları oynayabileceğimiz son olarakda alabileceğimiz bir sistem olur inşallah. ( Sistem sorunlarından alamamıştım son sistemi)

Sistemin rtx olcağını abdullah abi doğruladı büyük ihtimale 3060 ti bişi olur.

İnstada yeni foto paylaştı ama o karttan anlayan var mı nedir necidir, dual bi gpu gibi geldi

Tahminim 3060 8gb ve 12100f. Geri kalan parçalar çok da önemli değil

Görsel

FULL MSI F/P Sistem bekliyor bizi hadi bakalım tahminleri alalım. ( Fiyat, parçalar )
Rtx 3060ti Ryzen 7 7600 Diyorum

Merhaba , Abdullah kardeşimiz biz forum dostlarına güzel bir fiyat ile gelecektir. Umarım 10.000-12.000 bandında ve taksitli olarak alabileceğimiz şekilde olur. En azından güncel oyunları oynayabileceğimiz son olarakda alabileceğimiz bir sistem olur inşallah. ( Sistem sorunlarından alamamıştım son sistemi)
abdullah kardeşin bu mesajı görürse kükreyebilir sen takipte kal ama fazla ses etme :D

14.499 gibi fiyattan sistem çıkartsa son zamanlarda çıkan en iyi kasayı çıkartmış olur direkt alırım bende ama full msi ise zor görünüyor bakacağız

Geri