- Konu Sahibi Konu Sahibi
Komikti )geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tsk ederimCumartesi yeni sistem geliyor.
Komikti )geldim
Tsk ederimCumartesi yeni sistem geliyor.
Valla bu cümlene göre ağa adayı sensin galiba. Kötü bir şey demedim az alta baksan sistem ile ilgili açılan konuyu görürdün. Biraz arama yerini kullanmayı öğrenin.Senin gibi gereksiz bir modelden o sene çok ürettiler farkındayım zaten de , forum ağaları çıktı ortaya )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazma ?
Boş yapmayip haddini bildigin gün bunuda beklersin. Bak işine kimseye akıl vermek haddine degil .Valla bu cümlene göre ağa adayı sensin galiba. Kötü bir şey demedim az alta baksan sistem ile ilgili açılan konuyu görürdün. Biraz arama yerini kullanmayı öğrenin.
Adama gereksiz deme dedim diye ahkam kesmiş mi oluyorum?De ne hakla burda ahkam kesiyorsun . Daha önce açılmış bir konu olduğunu bilsem , yeni sistem yazınca Abdullah beyin yeni paylaşacağı konuyla ilgili güncel bir konu olduğunu bilsem konu açmam . Sen ne hakla beni yargılıyorsun . Kimsin sen ?
Üslup farkı bu kafa ile devam et bakalım kaç kızgın alacaksın günün sonunda.Boş yapmayip haddini bildigin gün bunuda beklersin. Bak işine kimseye akıl vermek haddine degil .
Yapmayıp, bildiğin, ve nokta koyarken boşluk bırakılmaz.Boş yapmayip haddini bildigin gün bunuda beklersin. Bak işine kimseye akıl vermek haddine degil .
??? Amaç ne ? Ego mu tatmin ediyorsun ? Konuyu at geç yazacaksın illa . Akıl vermek sana mı kaldı ? Ağa kim şimdi ?Daha önce açılmış bir konuyu tekrar açmak sence mantıklı mı?
Kaba dil kullanan kişileri uyarmak sadece moderatör görevi değil bizde uyarabiliriz ama devam ederse moderatör devreye girer en azından benim bildiğim kadarıyla böyleDe ne hakla burda ahkam kesiyorsun . Daha önce açılmış bir konu olduğunu bilsem , yeni sistem yazınca Abdullah beyin yeni paylaşacağı konuyla ilgili güncel bir konu olduğunu bilsem konu açmam . Sen ne hakla beni yargılıyorsun . Kimsin sen ?
Aferin sana uzaktan eğitimte bugün dilbilgisi mi aldın ?Yapmayıp, bildiğin, ve nokta koyarken boşluk bırakılmaz.
Soru işareti cümlenin başına değil sonuna koyulur. Tek amacım dilimizi doğru kullanmak.??? Amaç ne ? Ego mu tatmin ediyorsun ? Konuyu at geç yazacaksın illa . Akıl vermek sana mı kaldı ? Ağa kim şimdi ?
Hocam üslubu iyi değil. Hakaret etmedik kaçıncı konu dedik sadece forum ağası olduk. Yaşı kaç bilmiyorum ahkâm kesme felan diyor.Abi adamın forumda 20 mesajı var. Demekki daha yeni. Bu kadar üstüne gelmenize gerek var mıydı gerçekten .d
Ramo dizisi izliyordur gayet normal.Hocam üslubu iyi değil. Hakaret etmedik kaçıncı konu dedik sadece forum ağası olduk. Yaşı kaç bilmiyorum ahkâm kesme felan diyor.