Neler Yeni

Donanım arşivi ne zaman sistem toplayacak ?

majorw0w

80+ Silver
Senin gibi gereksiz bir modelden o sene çok ürettiler farkındayım zaten de , forum ağaları çıktı ortaya :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazma ?
Valla bu cümlene göre ağa adayı sensin galiba. Kötü bir şey demedim az alta baksan sistem ile ilgili açılan konuyu görürdün. Biraz arama yerini kullanmayı öğrenin.

orrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erhan a
Valla bu cümlene göre ağa adayı sensin galiba. Kötü bir şey demedim az alta baksan sistem ile ilgili açılan konuyu görürdün. Biraz arama yerini kullanmayı öğrenin.
Boş yapmayip haddini bildigin gün bunuda beklersin. Bak işine kimseye akıl vermek haddine degil .

TamerKs

80+ Silver
De ne hakla burda ahkam kesiyorsun . Daha önce açılmış bir konu olduğunu bilsem , yeni sistem yazınca Abdullah beyin yeni paylaşacağı konuyla ilgili güncel bir konu olduğunu bilsem konu açmam . Sen ne hakla beni yargılıyorsun . Kimsin sen ?
Adama gereksiz deme dedim diye ahkam kesmiş mi oluyorum? 😂😂

TamerKs

80+ Silver
Boş yapmayip haddini bildigin gün bunuda beklersin. Bak işine kimseye akıl vermek haddine degil .
Yapmayıp, bildiğin, ve nokta koyarken boşluk bırakılmaz.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Abi adamın forumda 25 mesajı var. Demekki daha yeni. Bu kadar üstüne gelmenize gerek var mıydı gerçekten .d

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
De ne hakla burda ahkam kesiyorsun . Daha önce açılmış bir konu olduğunu bilsem , yeni sistem yazınca Abdullah beyin yeni paylaşacağı konuyla ilgili güncel bir konu olduğunu bilsem konu açmam . Sen ne hakla beni yargılıyorsun . Kimsin sen ?
Kaba dil kullanan kişileri uyarmak sadece moderatör görevi değil bizde uyarabiliriz ama devam ederse moderatör devreye girer en azından benim bildiğim kadarıyla böyle

TamerKs

80+ Silver
??? Amaç ne ? Ego mu tatmin ediyorsun ? Konuyu at geç yazacaksın illa . Akıl vermek sana mı kaldı ? Ağa kim şimdi ?
Soru işareti cümlenin başına değil sonuna koyulur. Tek amacım dilimizi doğru kullanmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,510
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom