Neler Yeni

Donanım arşivi ne zaman sistem toplayacak ?

TamerKs

80+ Silver
Anca bunu ogretebildi o ana baban sana . Kimsenin yüzüne diyemicegin şeyi sanaldada deme . Olur ağzından kaçar sonra o ağzına ne ederler sen düşün :)
Al işte, adam burayı instagram sanıyor. Neyse daha fazla mesaj yazmayacağım.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

orrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erhan a
Çocuklar anlıyorum , okul yok bir şey yok . Vasıf yok . Bütün gün işsizlikten sayfa yenilemekten forumu a dan Z ye öğrendiniz aferin . Buraya ayirayacaginiz aylarca vaktinız var , vaktin çünkü bir değeri yok . Alternatifi yok .
Şunu anlayın herkes sizin gibi işsiz , vasıfsız değil , arkadaşın böyle bir konudan bahsetmesi üzerine iş yerinden konu açtım bilgi almak için , nerden bileyim atarlı ergenler bu konuda ego tatmin edecek ! herkes sizin gibi tüm gününü sayfa yenilerek geçirecek kadar boş değil , Allah'ta etmesin . Kusura bakmayın bende amaçsız , bol bol boş vakti olan biri olmak isterdim .
İnsan böyle rencide edilir , konu var ne amaçla açıyorsun , her konuya aynı şeyleri yazmak zorunda mıyız fln . Komiksiniz cidden bak , arada bir takılıp siz gibilerle eğlenmek gerekiyor belli .

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
PSX_20210518_170450.jpg

Arkadaşlar sakin adam akıllandı şuan konu açmadan önce öyle bir konu önceden açılmışmı diye ram kategorisine bakıyor.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bi bitmediniz alüminyum. Adam story attı onu görmedin diyelim her gün konu açılıyor yazılıyor onu da mı görmedin acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yiğit Demir
Çocuklar anlıyorum , okul yok bir şey yok . Vasıf yok . Bütün gün işsizlikten sayfa yenilemekten forumu a dan Z ye öğrendiniz aferin . Buraya ayirayacaginiz aylarca vaktinız var , vaktin çünkü bir değeri yok . Alternatifi yok .
Şunu anlayın herkes sizin gibi işsiz , vasıfsız değil , arkadaşın böyle bir konudan bahsetmesi üzerine iş yerinden konu açtım bilgi almak için , nerden bileyim atarlı ergenler bu konuda ego tatmin edecek ! herkes sizin gibi tüm gününü sayfa yenilerek geçirecek kadar boş değil , Allah'ta etmesin . Kusura bakmayın bende amaçsız , bol bol boş vakti olan biri olmak isterdim .
İnsan böyle rencide edilir , konu var ne amaçla açıyorsun , her konuya aynı şeyleri yazmak zorunda mıyız fln . Komiksiniz cidden bak , arada bir takılıp siz gibilerle eğlenmek gerekiyor belli .
Biz sana aynı konuyu açtın diye sadece uyardık sen niye bu kadar sinirlendin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,054
Üyeler
164,606
Son üye
bastias