Neler Yeni

Donanım Arşivi sistem 10 gündür üretimde

şahin doğan

80+ Platinum
bir PC kurulmasi kablo düzenlenmesi vs çok zaman alıyor bide tonlarca stok satılmış bide diğer yönden düşün personel azlığından beklenir
Tonlarca stok satılıyorsa neden az personel var ? burada firmanın haklı olduğu bir yön yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
bilen bilir uçaklarda bazen yolcu kapasitesinden fazla bilet satılır (overbooking) ve uçağa son binen yolcunun bileti iptal edilir fazla bilet satıldığı için bu durumda aynı buna benziyor. verin lan adamın sistemini ya da hediye mediye bir şekilde telafi edin adamın kaybını iptal etme kardeşim sakın siparişini

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
bilen bilir uçaklarda bazen yolcu kapasitesinden fazla bilet satılır (overbooking) ve uçağa son binen yolcunun bileti iptal edilir fazla bilet satıldığı için bu durumda aynı buna benziyor. verin lan adamın sistemini ya da hediye mediye bir şekilde telafi edin adamın kaybını iptal etme kardeşim sakın siparişini
ne iptal edeceğim hocam, ben yıllardır beklemişim bi de bu paraya aynı sistemi alamam

TahinPekmez

80+ Silver
ne olursa olsun firma doğru söylemeli. bilinmezlik kadar kötü bir şey yok. öldü mü kaldı mı kayıp mı ne oldu. adam haklı neden haklı yarın yarın diye oyalamak adama delirtir. bana net bir şey söyle kardeşim ne zaman

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Orda haklısın ilk alanlardamisin yoksa son alanları bide eksik parça vardır onun gelmesinin bekliyor olabilirler
mağazadan son sistemlerden birini aldım. eniştem mağazaya gitti

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Karakuş
Dostum benim de DA sistemim farklı parçalarla geldi geri gönderdim şimdi doğru parçalarla gelmesini bekliyorum garip bir firma cidden. Burada hala firmayı savunanlar olması da garip emeğin paranın nasıl kazanıldığını bilmiyorlar muhtemelen

Top Bottom