Hangi sistem acaba? Linkini atabilir misiniz?donanım arşivinin bilgisayarından almayı düşünüyorum fakat psu yu güçlendiremiyorum nasıl yapıcam bilen varmı
Hangi sistem acaba? Linkini atabilir misiniz?
2070 süper yapıcam o yüzden sordumGüç kaynağı kasanın içerisinde olduğu için güç kaynağını değiştirmek istiyorsan kasayla değiştirmen gerekir. Önermem, normalde bu bütçede öyle bir kasa zor bulunur. O şekilde kalması en yararlısı olur.
Frisby Venom FC-9270G 650W 80+ TemperliKasa bölümünden değiştirebilirsiniz zaten orda kaç w olduğu yazıyor ancak değiştirmenizi önermem çünkü şuan olduğu kasa f/p bir kasa olduğundan değiştirmenizi önermem.
Ancak özelleştirme seçeneklerinde frisby var ve şu ana kadar frisby'nin bir tane bile düzgün güç kaynağını görmedim. Bu sebeple eğer RTX 2070 Super yapacaksan ya Zalman S4 Plus (BL) 600W ya da Cooler Master MB520 RGB alman gerekir.El Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
2070 süper yapıcam o yüzden sordum
Cooler Master MB520 RGB sence yeterlimidirAncak özelleştirme seçeneklerinde frisby var ve şu ana kadar frisby'nin bir tane bile düzgün güç kaynağını görmedim. Bu sebeple eğer RTX 2070 Super yapacaksan ya Zalman S4 Plus (BL) 600W ya da Cooler Master MB520 RGB alman gerekir.
Aslında 550W da yeter ancak overclock yapacaksan yetmeyebilir.
evet overclock yapıcam ömrü kısaltıyomuSuanki psi ona da yeter lakin oc fln mi yapicam yükseltmek isiyorsun
Evet oldukça yeterli.Cooler Master MB520 RGB sence yeterlimidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet overclock yapıcam ömrü kısaltıyomu
Gayet güzel ve yeterli bir kasa ve @Emir Aydın hocamın belirtiği gibi güzel bir soğutucuyla doğru düzgün yapıldığı sürece sıkıntı yok.Zaten kasanın hava akışı iyi.Cooler Master MB520 RGB sence yeterlimidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet overclock yapıcam ömrü kısaltıyomu