DONANIM ARŞİVİ SİSTEM SAATİNİN DUYURULMASI

Sistem yayın saati ve sitesi önceden duyurulsun mu?

• Oy kullanan toplam üye
    34
  • Anket kapatıldı .

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
422
@Abdullah Hacıgül
Hazır sistem videosunun yayım saatinin önceden instagram hikayesi ve/veya forum konusu açılmak suretiyle en azından birkaç saat önce duyurulmasını talep ediyorum.
Youtube ve instagram kanallarınızı takip ediyorum ve tüm bildirimler açık ama yine de sistem yayınlandığında bunu geç fark edebiliyoruz.
Yayınlayacağınız siteyi de söyleseniz harika olur. En azından hazırda bekleriz. Tamam belki sitenin altyapısı bunu kaldırmaz.
Ama zaten kimsenin haberi olmadan gece yayınlasanız dahi site altyapısı yine de dayanmıyor.
Hem madem donanım arşivi ile bir sistem hazırlıyorlar, sitenin çökmesini göze alsınlar ve bir zahmet altyapılarını geliştirsinler.
Artık her sistem yayınında satış yapan sitenin çökmesi hiç hoş değil zaten bundan ders çıkarıp altyapılarını güçlendirmeleri herkes için daha iyi olur (y)
Forumdaki diğer arkadaşların da bu konuda benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Benim alacağım bir tane sistem, bunu bir tek kendim için söylemiyorum.
Umarım bu durumdan sistemi ucuza alıp çeşitli sitelerde pahalıya satanlar faydalanmaz, gerçi onlar hep ilk gelenler oluyor maalesef.

Hazır sistem videosunun yayım saatinin önceden instagram hikayesi ve/veya forum konusu açılmak suretiyle en azından birkaç saat önce duyurulmasını talep ediyorum.
Yayınlayacağınız siteyi de söyleseniz harika olur.
Hem madem donanım arşivi ile bir sistem hazırlıyorlar, sitenin çökmesini göze alsınlar ve bir zahmet altyapılarını geliştirsinler.
Artık her sistem yayınında satış yapan sitenin çökmesi hiç hoş değil zaten bundan ders çıkarıp altyapılarını güçlendirmeleri herkes için daha iyi olur (y)
Aynen hocam,
Hatta şey yapsın, fiyatını ve bileşenlerini de söylesin.
Böylece sistemi almak istemeyenler siteye girip kalabalık yapmaz. Hem böylece site de çökmemiş olur.
Bi de özelleştirme seçeneklerine ketçap-mayonez eklerse, tadından yenmez.

@Abdullah Hacıgül
Youtube ve instagram kanallarınızı takip ediyorum ve tüm bildirimler açık ama yine de sistem yayınlandığında bunu geç fark edebiliyoruz.
Yayınlayacağınız siteyi de söyleseniz harika olur. En azından hazırda bekleriz. Tamam belki sitenin altyapısı bunu kaldırmaz.
Ama zaten kimsenin haberi olmadan gece yayınlasanız dahi site altyapısı yine de dayanmıyor.
Forumdaki diğer arkadaşların da bu konuda benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Benim alacağım bir tane sistem, bunu bir tek kendim için söylemiyorum.
Umarım bu durumdan sistemi ucuza alıp çeşitli sitelerde pahalıya satanlar faydalanmaz, gerçi onlar hep ilk gelenler oluyor maalesef.
Bence saçma bir öneri. Heyecanı kalmaz.

Aynen hocam,
Hatta şey yapsın, fiyatını ve bileşenlerini de söylesin.
Böylece sistemi almak istemeyenler siteye girip kalabalık yapmaz. Hem böylece site de çökmemiş olur.
Bi de özelleştirme seçeneklerine ketçap-mayonez eklerse, tadından yenmez.
Forumda herkes özgürce öneride bulunabilir. Bu durum kimseye "ketçap-mayonez" ve sair surette dalga geçme hakkı vermez. Yorum yaparken saygı çerçevesinde yapalım. İnsanlarla alay eder gibi konuşmayın. Fikrimi beğenmemiş veya saçma bulmuş olabilirsiniz. Fakat bu konuyu açmamdan kısa bir süre sonra donanımarşivi instagram sayfasından hikaye yoluyla duyuru yapıldı ve bu benim hoşuma gitti. Bu ölçekte bir durum paylaşılması dahi kafidir. İyi forumlar dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence saçma bir öneri. Heyecanı kalmaz.
Hepsi olmaz ama en azından bir kısmı ihtimal dahilinde diye düşünmüştüm. Stokların sınırlı olması nedeniyle zaten f/p sistemin bile heyecanı kalmadı.

Son düzenleme:
Aslında çok iyi olur. Örn : modart M2 sistemi almaya karar verdim 6500 para biriktirdim ve alacaktım sonra youtube da 7000tl olacağını söyleyince hemen kart bakiyemi 7020tl ye çıkardım ve alabildim.

Geri