YiğitAysul
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
OlurAlıntıyı görüntüle kapışalım mı ?
OlurAlıntıyı görüntüle kapışalım mı ?
Dostum pandemi nin ortalarında öle insanlar geldi ki dükkana oğlu için kızı için çizik kırık tuşu olmayan laptop isteyen Yanlış anlaşılmasın dilenen sırf param yok dersten geri kalmasın diye. En kaliteli mal elinde olan maldır.Ben katılmayayım bile benim laptop adamdan sayılmıyor
Doğru knk laptopda benim değil zaten sene başı 3kya babam kardeşlerim derse girsin diye almıştı.Dostum pandemi nin ortalarında öle insanlar geldi ki dükkana oğlu için kızı için çizik kırık tuşu olmayan laptop isteyen Yanlış anlaşılmasın dilenen sırf param yok dersten geri kalmasın diye. En kaliteli mal elinde olan maldır.
Katılmıyorum. Özellikle benim gibi araştırma yapan insanlar için nimet. Param olur olmaz anında geçeceğim çift monitöre.Çift monitör gördükçe utanıyorum. Çok gereksiz bir şey.
Eğlenmek için açılmış bir konu isteyen foto atar istemeyen atmazNe bu sidik yarışı mı. Sistemle hava atma konusu. Evet güzel sisteminiz var anladık. Olan var olmayan var...
Fikrine saygım var fakat boş bir duyar gibi geldi.Ne bu sidik yarışı mı. Sistemle hava atma konusu. Evet güzel sisteminiz var anladık. Olan var olmayan var...
dx240 gamegaraj hazır sistemde var nasıl5600x 4.85 ghz (pbo +200mhz)
Corsair rgb pro 3933mhz cl16 (oc) ram
Dx240 argb
Asus rog strix rx 470
Msı b550 gaming edge
Dark maxima v20
Evga g2 supernova 1000w 80+ gold
Wd black sn750
Wd blue sn550
2tb harddisk